Hogyan kell fazont szőrteleníteni? (hogy középen legyen egy csík)
Ne aggódj, nem lesz erősebb, nyugodtan borotváld, nekünk az jön be. :)
Segítek, ha akarod.
18/f
De már máshol is borotváltam és az is megerősödött, gyorsan nőtt, szúrt...ezért nem merem. és nagyon nem akarok 3 naponta ezzel bajlódni ki tudja meddig, mire megoldom rendesen..
Az epilálás kizárva, azt csak a lábszáramon bírom.
A gyantázás még az, ami szóba jöhet, de azt magamnak nem, max kozmetikus. Azzal meg az a baj, hogy ciki kozmetikushoz elmenni ilyennel, hogy végig gyantázza le, meg ahhoz várni kell vagy 3 hetet, hogy megnőjön a szőr és újra lehessen. És persze a fájdalom...:S
Tudom, eleinte macerás lehet, de hosszú távon mindenképpen megéri. Ha egyedül vagy és ráérsz pl tv-zés közben kezdd el kiszedegetni szemöldök csipesszel. Vagy 2 nekiüléssel kész is lesz. Így nem fáj, de mégis hozzászoksz és pár alkalom után már olyan vészes az epilálás sem. Ha már megy az epilálás, már nem lesz gond. A legkisebb szőrnövekedésnél is epiláld le újra és úgy már tényleg alig érezni.
Így olcsó, nem kell kozmetikushoz menni és hosszú távon szerintem a legpraktikusabb.
(Én csak elől epilálom kb a csiklómig, lentebb pedig borotva.)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!