Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vélemény erről a krémről?

Vélemény erről a krémről?

Figyelt kérdés

Mivel kövér vagyok, főleg a hasamon és az oldalamon, elég sok a stria. Eddig úgy tudtam max. elhalványítani lehet, eltüntetni csak műtéttel, nem is találtam csak olyan kencét ami feszesíti a bőrt, és ezzel megelőzi az új striákat. Most találtam ezt a krémet:

[link]

ez állítólag eltünteti, de olyan gyógyszert is láttam már ami mellet növeszt -.-" Szerintetek hatásos lehet, vagy ez is olyan hülyeség mint a kapszula amitől kosarakat nő a mell, esetleg próbálta már valaki?

2012. okt. 21. 21:20
 1/1 A kérdező kommentje:
* úgy akartam írni, hogy" nem is találtam olyan kencét ami eltünteti, csak olyat ami feszesíti a bőrt és....." csak valahogy a fele kimaradt. :D
2012. okt. 21. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!