Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ilyen elfogultak a...

Miért ilyen elfogultak a magyarok az öltözködést illetőleg?

Figyelt kérdés

sziasztok! Ha valaki felvesz egy merészebb ruhát ( nem krvásat), akk így furcsán néznek rá, pl ha japános ruhát ilyesmik.. meg senki se mer kicsit merészebb lenni pedig külföldön tökre elfogadott ez. Amúgy elegem van utálok bemenni a new yorkerbe, h&m-be és a társaikba nem akarok olyan ruhákat hordani mint a többiek, borzasztóan rossz érzés amikor olyan ember elmegy mellettem és ugyanolyan cucca van, pláne hogy a new yorker annyira nem is jó minőségű és rohadt drága.. ennyi pénzem nincs de szeretnék egyedi lenni, de már nemtom h hol vásároljak..:/

16L

2012. okt. 20. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Turizz, nem ciki. Amúgy én is ezt tapasztaltam Magyarországon, amit leírtál. Itt Kolozsváron nem néznek furcsán :)
2012. okt. 20. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
A turival egyet értek én is!:) Bár annyiba nem jó,hogy szinte csak angol turik vannak és azok,meg nekem személy szerint nem nagyon jönnek be!:)
2012. okt. 20. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Trukálóban ha találsz olyan farmert ami itthon vagy drága vagy nincsen forgalomban akkor máris egyedinek mondható

Amúgy a kommunizmus miatt, ha megkérdezed szüleidet mi volt az akkori módi, rá fogsz jönni hogy miért ilyenek az emberek még mai napig

Mivel Amerika/Japán/Németország/Hollandia csak hogy mondjak pár helyet, sose volt feszengés és politikai szigor, ezért az emberek is szabadabbak voltak

Németországban ha látható helyen pl fejen tetoválva van valaki, akkor is alkalmazzák mert nem azt nézik hogy fest, hanem hogy mit tud

20/F

2012. okt. 20. 20:46
 4/8 A kérdező kommentje:
értem köszi a válaszokat:)
2012. okt. 20. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért ezen a téren az elmúlt években láttam némi javulást... volt ez ennél rosszabb is. És lesz még jobb is:D

Én egyedi cuccokat hordok, azt mondom szerezz be egy varrógépet, sokszor jól jön. Pl lehet varrni egész ruhákat, lehet boltit átalakítani egyedivé, stb. Én ezeket alkalmazom meg turizok, netről is szoktam rendelgetni, ebay meg külföldi webshopok.

2012. okt. 21. 02:12
 6/8 A kérdező kommentje:
értem , köszi:) sajnos nincs olyan online fizetős cuccunk amivel rendelhetnék, pedig tényleg jó cuccok vannak, olyanok kellenének mint amik a neten vannak, de am is próbálni kéne:s
2012. okt. 21. 08:09
 7/8 anonim ***** válasza:

figyelj, attól még, hogy ugyanott vásárolsz, mint a többiek, nem muszáj ugyanúgy ki nézned. ha nem ugyanúgy párosítod a ruhákat, ha van hozzá érzéked, ha jó kiegészítőkkel dobod fel, vagy kicsit átalakítod (szaggatott gatya, felsőknek levágni az ujját stb) máris egy teljesen új, egyedi szettet kapsz.

ezenkívül kilós turkálókban fillérekért kapsz egy csomó, jó minőségű ruhát.

amúgy sajnos igazad van, magyarországon szinte semmi sem elfogadott, lenéznek az emberek, ha kilógsz a tömegből..

2012. okt. 21. 10:13
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a véleményeket:)
2012. okt. 21. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!