Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak? Minden héten...

Mit csináljak? Minden héten jelenik meg új anyajegy az aromon. Elegem van. Lehet ellene tenni valamit?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokat napozol vagy szolizol?Attól szoktak nőni anyajegyek.Ha nagyon sokat vagy napon, akkor kicsit csökkentsd le, lehet akkor nem fog annyi nőni.Most jobb ötletem nincs.
2009. aug. 8. 11:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem!nekem is ez volt, de aztán elmúlt van vagy 20-25 kicsi fekete pont az arcomon olyan mint a szemölcs.Egy idő után nem fog több kijönni az arcodon!Különben szerintem szép, mert nem mindenkinek ilyen az arca ez lehet sexepil is...:-)
2009. aug. 8. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Jah igen és mint mondta az előző a naptól jön ki általában...
2009. aug. 8. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem és anyunak is rengeteg van.. És még szeplős is vagyok a naptól.. Használok mindenféle fényvédőkrémet, de csak egyre sötétebbek a szeplőim is.. Félek már kimenni a napra.. :(

14/L

2009. aug. 8. 12:23
 5/9 A kérdező kommentje:
igen az lehet a gond, hogy a nyár nagy részében 9-től kb.3-ig napon voltam
2009. aug. 8. 14:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is rengeteg anyajegyem van (arcon,hátamon,karomon...) és sok van olyan amelyik még olyan pupos is XD na de viccet félretéve azt mondták hogy ebbõl még bõrrák is lehet...szóval anyum azt mondta hogy el fog vinni egy bõrgyógyászhoz,és ha szükséges leszedeti...nagyon félti anyum a bõrömet...még jobban mint én...jah és még nem is vagyok napon,ugyhogy nem tudom hogy mitõl van ilyen sok.valaki tudja? :S
2009. aug. 10. 12:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha reggel 9-tol 3-ig napon voltál, akkor a legjebb úton haladsz a borrák felé. Surgosen menj borgyogyászhoz.Máskor pedig d.e 11.-és d.u 15 kozott ne menj ki a napra. Az egészséged fontosabb mint a a szépen lebarnult bôrôd.
2009. aug. 15. 06:54
 8/9 anonim válasza:
53%
Melyik évben születtél? Nem véletlenül 1986-ban? Anyud hol volt ebben az évben? Sajnos ez sok mindent megmagyarázhat!
2009. aug. 16. 12:00
 9/9 A kérdező kommentje:
91-ben születtem.
2009. aug. 16. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!