Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 30 éves kor felett melyik...

30 éves kor felett melyik lehet a tuti ránctalanító/megelőző arckrém?

Figyelt kérdés
Persze, tudom, sok folyadék, meg sport, meg egészséges életmód - ezek meg is vannak, csak hát mégis szeretnék kívülről is segíteni a bőrömnek, meg szeretném tartani azt a jó "szokásomat", hogy 5-6 évvel fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Krém-tippek? (Nem muszáj a legolcsóbb, drágább kategória is lehet.)
2012. okt. 19. 21:13
 1/3 A kérdező kommentje:

Oké, a "drágább kategória" alatt azt értettem, hogy megveszek egy arckrémet akár 10ezerért is, de az ilyen több tízezres arckezelő gép (vagy mi), azért már nem annyira fér bele... :)

Azért köszi a tippet, nem vitatom, hogy jó lehet, de megelégednék valami sima (de mondjuk márkás) arckrém ajánlattal. Pl.ilyenre gondolok, hogy Vichy, vagy Clinicque, vagy ilyesmi nevek közül melyik a jó, kinek melyik vált be?

2012. okt. 19. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki az Evelin krémeket. Én a Rossmanban veszem, most éppen a kecsketejest használom. Ezer forint körül van az ára, ha akciós, akkor mindig kettőt veszek :D. Anyukám is átszokott rá, pedig neki nagyon érzékeny bőre van. De nagyon szép tőle. ( Ő az 50+ hiarulonsavasat használja.) Az árához képest nagyon jó a hatása. Én is próbáltam már Vichyt, Cliniquet..stb. Mindegyiket veri. Nézz utána a kremmania.hu-n. Én is az ottani vélemények alapján kezdtem el használni, nem bántam meg :D
2012. okt. 19. 22:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ki fogom próbálni! :)
2012. okt. 20. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!