Gesztenyebarna hajam van, zöldesbarna szemem, fehér
böröm. Jól állna nekem szőkén?
Én. Jól áll. De száraz, törik, alig nő, és nem tudom visszacsinálni, mert mindig ledobja a sötétebbet, levágatni meg nem merem, mert nagyon hülyén néznék ki. Már bánom, de ez van.
2009. aug. 8. 04:03
2/15 anonim válasza:
Én is szőkére váltottam, és én is megbántam. Hidd el, jobb a természetes szín. Mivel világos a bőröd és a szemed is, lehet, hogy sápasztana a szőke. Ha barnulsz kicsit és jó fodrásznál festeteted be a hajad lehet, hogy jól fog állni.még 1 dolog:a mostani ruháid nem fognak annyira illeni az új hajszínedhez. be kell majd szerezned újakat.
Gondold meg jól a végleges festést. Próbálj ki kimosható szőke szinezőt. Ha beválik, vágj bele.
2009. aug. 8. 09:53
3/15 anonim válasza:
Szia! Én sokáig voltam szőke, de nem durva platina szőke, inkádd természetesebb. Mindenki azt hitte eredeti:) Arról váltottam gesztenye barnára, ez meg nagyon kiemeli a fakó bőröm. Nem jók a visszajelzések. A régi képeimet nézegettük a párommal, és én visszafestem szőkére mert az szebben állt nekem. Az előző válaszhoz meg annyit, hogy én mikor szőkéről váltottam barnára és ledobta párszor a színt, még jó is volt kis hamvasságot adott neki, de ha rendszeresen fested, és nem hanyagolod el akkor szép lesz.
2009. aug. 8. 10:44
4/15 A kérdező kommentje:
A böröm fehér ugyan de szépen barnul a sárga ruhákon kivül most minden szín jól áll nekem.Nem akarok platina szőke lenni inkább olyan aranyszőke valami normális minden esetre azért madárijesztőt nem akarok magamból csinálni.Köszi a válaszokat
sztem ne fesd be, szép lehetsz a zöld szemeddel és a gesztebarna hajaddal. sztem nagyszerű párosítás. a bőröd színe is remekül illik mindehez. sztem ne változtass, szép lehetsz ezekkel az adottásgokkal. szőkén ez mind elveszne.
2009. aug. 8. 15:16
6/15 A kérdező kommentje:
Voltam fodrásznál és virtuálisan átfestettük a hajam és nagyon jól állna szőkén.Majd töltök fel egy képet.
7/15 A kérdező kommentje:
Tudna valaki képet küldeni hogy milyen szökén és barnán?
Én is váltottam, nekem is zöldesbarna szemem van, a visszajelzések pedig vegyesek. Én jobban érzem magam szőkén... Ha gondolod képet is tudok küldeni :D :D Írj egy mailt...
2009. aug. 17. 14:30
2009. aug. 17. 14:44
Én a szőke hajat csak kifejezetten zöld vagy zöldeskék, vagy kék, vagy szürke szemmel tudom elképzelni, szerintem bármiylen barnás árnyalatú hajjal az esetek többségében nem az igazi..
Azonban a gesztenyebarna haj, zöldesbarna szem szerintem gyönyörű együtt. Ahogy írod, alapvetően sötét tónusú a hajad. Ha mindenképp festetnéd, szerintem ne üssön el túlzottan az eredeti tónustól, a természet általában harmónikusat alkot. Például én sötét vörösbarnát tudnék elképzelni ezekhez a paraméterekhet, az igazán gyönyörű lenne.
2009. aug. 17. 16:56
Kapcsolódó kérdések: