Melyek a divatos hajak most?
Hát, szerintem a vasalt sima már nem annyira divat, ahogy a festett szőke sem. Most inkább a sötétebb árnyalatok, és a hullámos haj megy. Persze nem vagyok szakértő...
20L
MOSTANI divat:
Frufru stop! A Frufrunak vége, max a nagyon rövid hajúaknak megengedett (kb. 10 cm-s mint Rihannának), de nekik is csak oldalt fru.
A tömött frufrunak leáldoztak! A hosszú hajúaknak "nem megengedett" a frufru.
Amúgy pedig két szélsőséget adtak meg, a full rövid haj (10 cm) Vagy mell alá érő gyönyörű loknik. Lásd Miley Cyrus, Taylor Swift..
És mivel előb említettem, hogy két szélsőség a fél hosszú haj tilos. Annak már vége. És a bubinak vége. Szóval irány a fodrász vagy haj hosszabbítás vagy tüsi haj!
De a legviccesebb, a kerek arcformájúaknak, pont ez a két haj forma az ami tilos. Amitől még undorítóbb gömb fejük lesz.
Szóval a kerek arcformájúak dugják homokba a fejüket, úgy mint én. Ja és hajszínekben a barna és a fekete dominál. A lényeg, hogy sötét legyen és semmi szőke.
Remélem velem együtt értetek, hogy ez a leghülyébb hajtrend amit eddig láttam.. 2 olyan szélsőséget adnak meg, amik egyszerűen egyes embereknek lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!