Hogyan tudnám minél gyorsabban megnöveszteni a hajam?
Nyolc éve próbálom megnöveszteni a hajam kb. derékig, de nagyon nehezen megy, mert mire nagy keservesen megnő a hátam közepéig, a sok pakolás, balzsam és kence ellenére is úgy eltöredezik a vége, hogy vállig vissza kell vágni...
Szedtem Revalidot, ami egyrészt nem használt, másrészt igen súlyos mellékhatásai voltak (savtúltengés, hajhullás "!"). Használtam Bánfi hajszeszt, ami szintén semmit nem ért. Nem szárítom a hajam már jó pár éve, mert tudom, az is káros. Nem használok hajformázókat, mert azok szárítják, és most már a festésről is lemondtam (bár nekem ez nem változtatott az állapotán, lévén előtte is töredezett a hajam). Ha valaki tud valami tuti tippet, nagyon hálás lennék! :)
"A" vitamin - de nem annyira gyógyszer formájában, inkább ételben. Répa és társai.
A szőröd és a körmöd is megerősödik, megszépül tőle.
Köszi az eddigi válaszokat! A Biovannéról én is sok jót hallottam már, de nem igazán merem kipróbálni, lévén a Revaliddal is eléggé megjártam... :(
Ez az elektromos olló nagyon jó ötlet, utána is kérdezek a fodrásznál!
És hogy miért kell derékig érő haj? Mert gyönyörűnek és nagyon nőiesnek tartom, ráadásul jól lehet variálni. :)
szia!én is ilyen kérdést tettem fel!és kaptam egy jo választ!ma fogom kipróbálni!sztem jo lehet!
hozzávalók:2 evökanál citromlé,1 evökanál ecet,fél csomag szalalkáli,örölt kávé
ezeket jol össze kell keverni,h massza legyen belöle és a hajtövekre kell kenni!1 órát kell rajta hagyni!majd leöbliteni!de a pakolás elött mosd meg a hajad,a pakolás után már nem lehet állitolag!csak kávé illatu lesz a hajad,ami kellemes!minden héten egyszer kell csinálni!aki irta nekem az azt mondta h 5 centit nött a haja 1 hónap alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!