Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olyan boldog vagyok, örülnétek...

Olyan boldog vagyok, örülnétek velem?

Figyelt kérdés
Nagyon szép lett a hajam, tök jól levágta a fodrász, és most nagyon örülök neki! Csak el akartam újságolni, remélem nem fogtok leoltani, van itt annyi ócska buta, értelmetlen kérdés, talán elfér az enyém is. :)
2012. okt. 17. 20:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nekem is frankó a hajam:D Te örülsz az enyémnek?:D
2012. okt. 17. 22:39
 22/28 A kérdező kommentje:
Persze :)
2012. okt. 18. 08:29
 23/28 anonim ***** válasza:
Akkor én is örülök a tiédnek:D:)
2012. okt. 18. 15:00
 24/28 anonim ***** válasza:

nekem meg nyomi a hajam :c nem akar nőni://

de azért örülök neked és irigyellek is persze:D

2012. okt. 18. 16:34
 25/28 A kérdező kommentje:
köszi, kedvesek vagytok, jó hogy vannak még itt rendes emberek, akik tudnak örülni más örömének :)
2012. okt. 18. 18:25
 26/28 anonim ***** válasza:
Húú, nekem is van már időpontom. Remélem most nem b*ssza el úgy a fodrász, mint a múltkor és én is úgy örülhetek majd, mint te. Addig is nézegesd sokat a tükörben az új frizurádat :3
2012. okt. 18. 20:33
 27/28 anonim ***** válasza:

na én is örülök h két hete sikerült a fekete (bár már kopott, itt ott barnás) hajamból végre ombre hajat festeni...úgy, hogy nem tört el egy hajszálam se! bár még nincs kész, majd nov elején tovább világositom az alját, igy három szinü lesz...felül sötétbarna, aztán világosabb középbarna...aztán majdnem szőke..hát meglátjuk még:D de szupis átmenetes lesz, és így is szuperül néz ki...rámfért egy újítás! több éve fekete voltam...igaz, ez áll a legjobban, de most kicsit csak csak melegebb ez a hajszin:)és örülök h örülsz! légy boldog a szép hajaddal!:)

24L

2012. okt. 19. 10:41
 28/28 A kérdező kommentje:
köszi szépen, én is drukkolok, hogy legyen olyan hajad, aminek örülni tudsz :)
2012. okt. 19. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!