Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha csak felfrissítem a hajam...

Ha csak felfrissítem a hajam vízzel, de nem mosom meg, azzal nem ártok a hajamnak, ugye? És mivel fixáljam a hajam, hogy tényleg úgy álljon, ahogy én beállítom?

Figyelt kérdés

Szerepelek egy színdarabban és holnap fellépés lesz.

A hajam lépcsőzetesre van vága, a leghosszabb tincs kb. a lapockám aljáig ér. Az a lényeg, hogy egyenes lesz a hajunk.

Mivel vasárnap mostam meg a hajam, még nem volt igazából zsíros, csak kezdett lelapulni és a hajhosszam szanaszét állt. Megmosni nem akartam, mert holnap úgy is be kell lőnöm a hajam, valamivel fixálnom kell, utána úgy is hajat kell majd mosnom. Ezért csak bő, langyos vízzel kiöblítettem a hajam, így frissebb illatú és nem lapul le. Ezzel ugye nem ártottam a hajamnak?

A másik kérdés, hogy reggel kivasalom a hajam, az addig oké. Valamivel fixálni kell, ez is oké. Van itthon wax és hajlakk is, de egyik sem túl jó minőségű sajnos. A waxszal jó lenne, de ahhoz, hogy tényleg extra tartós legyen elég sokat kellene használni és akkor igénytelen, zsíros hatású lenne a hajam.

Arra gondoltam, hogy mindkettőből használnék egy kicsit. Ez így jó lenne? Vagy nem ajánlott egyszerre lakkot és waxot is használni?

2012. okt. 17. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
nem fogsz ártani, pláne ha nem mindennap csinálod ezt:) én a helyedben kivasalnám, majd lakkal fixálnám, annak nincs zsíros hatása
2012. okt. 17. 17:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!

Akkor reggel lakkal fixálom a hajam, a waxot meg lehet, hogy bedobom a táskámba, ha még fellépés előtt meg kell igazítani a hajam, legyen valami, amivel fixálni tudom. Mégiscsak kisebb helyet foglal, mint a lakk. :)

2012. okt. 17. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!