1/3 anonim válasza:
vannak rá jó kozmetikai kezelések. Pl mikrodermabrázió, derma roller,egyéb hámlasztásos kezelések. vagy vannak lézeres kezelések.
2/3 anonim válasza:
Gyümölcssavas hámlasztás. Kozmetikusnál van ilyen eljárás, esetleg ha akarsz, akkor AHA krémek vannak neten, azok csak pár százalékosak. Kisebb hatásfokúak, kezelés előtti héten ajánlják azzal kenni az arcot, előkészíteni.
3/3 anonim válasza:
A gyümölcssavas kezelésről jókat hallani, bár én kozmetikusnál még nem voltam olyanon, de van Volpaderm AHA nevű gyümölcssavas hámlasztó és hidratáló krémem, amit éjszakára használok, azt nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!