Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Több éve festett hajat hogyan...

Több éve festett hajat hogyan ápoljak?

Figyelt kérdés

Mi a legjobb megoldás? nagyon régóta festetem és sűrűn is sajnos mert fekete, alapból pedig szőke vagyok de mostanában kezd száraz lenni és nem szép :S szóval tippeket várnék:)

Még arra lennék kiváncsi hogy ki mióta festeti a haját?!

Előre is köszönöm.

2012. okt. 15. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:

én 14 éves korom óta festem tehát 6,lassan 7 éve.

Hát ha betartod a tőfestést annyira nem kéne roncsolódnia a hajnak ez az alap. Utána festett hajra való termékcsaládot használok,esetemben csak a pantene proV vált be. Utána használok egy tégelyes hajpakolást (rossmann és most már dm-ben is lehet kapni 800 ft fél littyós,van gránátalmás,olivás,mézes)na ez egy csodaszer amit művel a hajammal. Arra vigyázni kell fejbőrre ne jusson mert akkor hamar zsírosodik olyan erősen hidratáló hatású és nagyon sokáig elég.

Aztán minden formázás előtt hővédő spray-t használok, hajszárítás után szintén a pantene családból nem kiöblítendő hajpakolást,majd formázás után kallos hajolajat.

Ez így rendbe tartja és kondicionálja a hajam,egyedül a frufrummal vannak gondok mert tőfestésnél sajna oda is jut festék így nagyon el van égve,de most megyek fodrászhoz jövőhéten valamit csináljon vele mert kikészít:)

2012. okt. 15. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:

14 éve. Elsősorban a hajtípusnak megfelelő ápolás kell. A festék mindenképpen szárítja a hajat, és az egész sokkal egészségesebbnek néz ki, ha frissen van festve.

Az enyém ki van egyenesíttetve, sima DM-es szilikonmentes sampont és balzsamot használok rá, barackosat, utána pedig ezt:

[link]

ezzel szárítom be.

Minden kifésülés előtt meg egy pumpa hajolajat szoktam (hosszú a hajam):

[link]

2012. okt. 15. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
én a tőfestést nem pártolom, mert kopik a haj színe, az egészet szoktam festetni fodrásszal. Persze először a tövére keni, rajta hagyja, összefésüli, rajta hagyja.
2012. okt. 15. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
tőfestés nem arról szól hogy csak a haj tövét festik be. Hanem rajta kell hagyni a tövén és a végein maximum 5-10 percet. Régen nem így tettem,úgy nézett ki a hajam mint egy szénakazal,el volt halva teljesen.
2012. okt. 15. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem festem régóta, de nagyon kiszáradt rögtön. Kallos tejproteines hajbalzsamot használok. Tök puha lesz tőle és nagyon könnyű kifésülni. Olcsó is (275ml 320ft, az extra nagy tégely meg csak 880), fodrász kellékesnél lehet venni.
2012. okt. 15. 21:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2012. okt. 15. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!