Több éve festett hajat hogyan ápoljak?
Mi a legjobb megoldás? nagyon régóta festetem és sűrűn is sajnos mert fekete, alapból pedig szőke vagyok de mostanában kezd száraz lenni és nem szép :S szóval tippeket várnék:)
Még arra lennék kiváncsi hogy ki mióta festeti a haját?!
Előre is köszönöm.
én 14 éves korom óta festem tehát 6,lassan 7 éve.
Hát ha betartod a tőfestést annyira nem kéne roncsolódnia a hajnak ez az alap. Utána festett hajra való termékcsaládot használok,esetemben csak a pantene proV vált be. Utána használok egy tégelyes hajpakolást (rossmann és most már dm-ben is lehet kapni 800 ft fél littyós,van gránátalmás,olivás,mézes)na ez egy csodaszer amit művel a hajammal. Arra vigyázni kell fejbőrre ne jusson mert akkor hamar zsírosodik olyan erősen hidratáló hatású és nagyon sokáig elég.
Aztán minden formázás előtt hővédő spray-t használok, hajszárítás után szintén a pantene családból nem kiöblítendő hajpakolást,majd formázás után kallos hajolajat.
Ez így rendbe tartja és kondicionálja a hajam,egyedül a frufrummal vannak gondok mert tőfestésnél sajna oda is jut festék így nagyon el van égve,de most megyek fodrászhoz jövőhéten valamit csináljon vele mert kikészít:)
14 éve. Elsősorban a hajtípusnak megfelelő ápolás kell. A festék mindenképpen szárítja a hajat, és az egész sokkal egészségesebbnek néz ki, ha frissen van festve.
Az enyém ki van egyenesíttetve, sima DM-es szilikonmentes sampont és balzsamot használok rá, barackosat, utána pedig ezt:
ezzel szárítom be.
Minden kifésülés előtt meg egy pumpa hajolajat szoktam (hosszú a hajam):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!