Hogy tudok ilyen hajat csinálni?
Sziasztok!
Nos a probléma hogy nem tudok magamnak olyan frufrut (vagy hogyirják) csinálni ami oldalra el"húzódik" egészen a bal oldalról jobbra vagy fordítva (pl.:mint a bal oldali szőkének. [link] )
Már próbálkoztam hajlakk stb, de nem áll meg mindig leesik meg nem áll meg úgy jobb oldalt..apu nem akarja egyáltalán hogy levágjam a hajam, de már belevágtam.... elöl és most rövid mivel ezzel próbálkoztam..de nem is tudom elmagyarázni hogy esik le a hajam ... meg nem jön el oldalra..na mind 1 egy videót vagy egy magyarázatot tudnátok adni/írni? nagyon megköszönném! :)
13/l
Értem... gondoltam hogy lesz egy ilyen válasz.. :)
mondjuk igazad lehet de tetszik.. és.. :D nem vagyok az az emo meg scene stílus de tetszik ez a haj forma mármint csak a frufrujuk és nem lenne feltupírozva meg semmi mert az sztem nem jó vagyis nem tetszik.. .. :)
Köszi a válaszod! ;)
Szerintem ne próbálkozz !!! Katasztrófa lesz belőle !!
Menj fodrászhoz !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!