Mit kenjek az arcomra, hogy jó legyen a bőröm?
először is jó lenne tudni, milyen típusú a bőröd. Lehet, azért mosod ennyit, mert zsíros, de a mosástól meg kiszárad?
Ha zsíros a bőröd, akkor kevés babaszappannal mosd le és utána hidratáló tonikot használj, az elég. A lényeg, hogy ne szárítsd ki. Ha nap közben is zsíros lenne, akkor tonikos vattapamaccsal töröld át vagy papír zsebkendővel.
Szerezz be az avontól 3az1ben tonikot
Ez tulajdonképp egy krém, ami tonikot,arctisztítót és hidratálót valamint aloe verát és gyömbért is tartalmaz.
Nekem is sok gondom volt az arcom zsírosságával és nem használt semmi.
Leginkább este fürdéskor szoktam felvinni. Az arcomra ne mhasználok semmi más, még tusfürdőt se.
Szárazon vidd fel az arcodra, masszirozd amig nem képez habot (azért ne a habfürdő habjára gondolj), majd mosd le langyos vízzel.
Reggelente pedig mosd meg hideg vízzel az arcod, és ezután használj valamilyen alkoholmentes tonikot is.
Bár én a tonikot néha már elhagyom a folyamatból.
20/L
Synergen arcvíz, utána bőrtípusnak megfelelő hidratáló krém. Ennyi kell, semmi egyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!