Ha borotválom a a hátamat a felkaromat és a vállamat akkor mennyire leszek szőrős?
Nem azért borotválom mert csupasz akarok lenni hanem mert keveslem a testszőrzetem!
Tudomásom szerint hormonális okok miatt lesz egy férfi nagyon szőrős.
Pl: Nikolai Valuev
Na most 1 hónapja kezdtem egy kezdő tömegnövelő edzéstervet tömegnövelő étrenddel.
Úgy tudom,hogy a testépítők főleg amelyik bűnöző elég agresszívek mert a súlyzós edzéstől megemelkedik a tesztoszteron szintjük.
Ha folytatom az edzés és borotválkozom lehetséges,hogy a hormonszint növekedéstől erősebb lesz a testszőrzetem?
Nem akarok majd versenyekre járni tehát nem is akarok szálkás lenni csak férfiasan szőrös,férfiasan tökéletes akarok lenni!!!!
Nem ajánlom a tömegnövelő étrendet, nem tesz jót a vesédnek. A borotválás pedig nem igazán erősíti a szőrzetet, ez egy tévhit.
Megvizsgáltathatod magad endokrinológussal, ha lehet ezzel valamit kezdeni, ő tud tanácsot adni.
Azzal tisztában vagyok,hogy nem tesz jót a vesémnek de nem most lesz gondom belőle nem?
Nem a borotválkozás a lényeg hanem a tesztoszteron szint-el
együtt van-e esély erősödésre?
ne tedd!!!
nem minden csaj a szőrös pasikat kedveli...elhiheted :P
csak elrontanád magad :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!