Mit lehet csinálni az alapjáraton száraz, de másnapra bezsírosodó hajjal?
Száraz, töredezett hajam van. Szóval reggel megmosom a hajam, akkor még szép fényes és selymes, aztán este lefekszem, és másnapra bezsírosodik (plusz mivel forgolódok, ezért össze is gubancolódik, amit aztán reggel kibontok, és lesz egy szénakazal a fejemen).
Nem zsírosodik annyira durván, de másnap már eléggé lapos, és hajlamos tincsekbe összeállni. Hiába rakok rá száraz sampont, az is csak beleragad, és tapad az egész hajtövem. Nem rakom a pakolást, balzsamot a tövekre, viszont a végeken muszáj használnom, mert nagyon törik a hajam.
Mit tudnék vele kezdeni?
17 vagyok, évek óta ilyen. Hiába nem mosom egy hétig, a következő mosásnál ugyanolyan marad :( (nyáron "kúraszerűen" csináltam ezt, de hiába). Nem tehetem meg hogy 2 napnál tovább húzom, mert suli, emberek, tömegközlekedés, ráadásul a zsíros hajnak van egyfajta szaga is.
Utolsó, ha a száraz hajamra zsírosra valót kenek, az még jobban kiszárítja, nem? Szeretném növeszteni a hajam, de nem szeretném hogy még jobban törjön.. :(
Egyébként úgy irigylem azokat, akiknek elég 4 naponta megmosni a hajukat, és még akkor is szép, rendezett, tiszta nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!