Melyik hő nélküli hajgöndörítés vált be Nektek legjobban?
Hajcsavaró.
Egy alkalomtól nem ég el a hajad, sőt, egyáltalán nem égeted el, ha normálisan használod. A hajcsavaró sem az az igazi hajpajtás ám.
Az én hajamnak sajnos nagyon-nagyon árt, nagyon csúnya lesz tőle :/ régebben göndöríttettem hajvasalóval, gyönyörű végeredményt értem el, kb ilyet: [link]
de aztán le kellett vágatnom belőle 20 centit, pedig kerámialapos vasalóm van, és a sütővassal is így szétégett :( a lakkot úgy vettem észre, hogy jobban tolerálja. Olyat szeretnék mint a képen, vagy legalábbis hasonlót :)
Nekem úgy kb. a hátam közepéig ér a hajam, de ilyenek, hogy hajsütővas annyit sem ér neki, mint halottnak a csók...
Nekem csak a hajcsavarótól marad benne a göndörség, este megmosom, berakom csavarókra, úgy alszom, és reggel (vagy napközben, amikor kell) kiveszem. Nekem ez a legtartósabb göndörítés, de még így is néha kirúgja magát.
Szerintem menj el fodrászhoz, egyszer van szalagavatód, megérdemled.
Én is göndör hajat szeretnék szalagavatóra, de olyat, ami kicsit el van tűzve. Én inkább elmegyek fodrászhoz, mert ő nagyon szépen meg tudja csinálni a hajam, sokkal szebb, mintha én csinálnám és használ valami olyan terméket (nem tudom mit), ami mellett hiába vasalja ki vagy göndöríti be, nem szárad ki a hajam, nem lesz sprőd. Másrészt, ha fodrász csinálja, tuti tartós lesz. :)
Nekem egyébként a szivacsos hajcsavaró vált be legjobban, éjszaka sem zavaró, nyugodtan lehet tőle aludni. Szép göndör lesz tőle a hajam, ha jól befújom lakkal akkor talán ki is bír 8-10 órát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!