A revalidtol elkezdet hullni a hajam abba hagyjam a szedeset vagy ne?
Figyelt kérdés
azelott nem voltak gondjaim a hajhullassal csak a szerkezetevel nem voltam megelegedve,ezert kezdtem el hasznalni a revalidot es mar harmadik hete hogy szedem napi egy-et es iszonyatosan elkezdett hullni a hajam.Olvastam mar regebb valahol,hogy valakinek hasonlo helyzete volt de tovabb szedte es szepen lassan hejre allt es nem hullott tobbet.Ez igaz?!Ez vele jar az elso idoszakban!Kerelek komoly valaszokat irjatok!udv.2012. okt. 7. 12:55
2/2 anonim válasza:
Talán próbáld meg szüneteltetni 1 hétig. Ha akkor nem hullik, akkor hagyd abba, ha hullik, akkor valami más a probléma. Az is lehet, hogy szimpla őszi hajhullás. Ilyenkor gyakran előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!