A fodrász meg tudja csinálni a hajamat úgy kékre, hogy az "természetesnek" látszódjon?
Figyelt kérdés
Szóval, a hajam alsó 15 centijét szeretném kékre festeni. Ehhez nyilván le kell szívatni/ki kell szőkíttetni. A fodrász meg tudja úgy csinálni, hogy természetesnek látszódjon a színátmenet, és ne olyan legyen, mintha egy vonalzó mentén kékre festették volna a hajam végét?
Itt van pár példa, hogy hogy értem a "természetes hatást", csak ezek barna és szőke átmenetesek:
U.i.: nem kérek kritizálást, hogy milyen ocsmány lesz (szerintetek) kékkel a hajam, vagy hogy ti ezt nem csinálnátok stb. Köszi.
2012. okt. 6. 21:14
1/5 anonim válasza:
Jó fodrász meg tudja csinálni, de készülj fel hogy nemsok féle kék hajfesték létezik. Azok is nagyon durván eresztik a színüket, kopnak. Én is, és az ismerőseim is éltünk már sokféle színnel a hajunkon, úgyhogy csak tapasztalatból beszélek, bár nem vagyok fodrász. Egyébként szerintem jól nézne ki, és figyelemfelkeltőbb is mint egy sima kék haj :)
2/5 A kérdező kommentje:
Már utána néztem az ilyesmiknek (eresztik a színt és nincs tartós festék ilyen extrém színekben..) :) Köszönöm a válaszod. Esetleg írhatnék egy üzit pár kérdéssel?
2012. okt. 6. 21:31
3/5 anonim válasza:
Az ilyen haj akkor lesz "természetes" ha a színezett vége hullámos... ahogy a képeken is.
4/5 A kérdező kommentje:
Göndörös-hullámos a hajam..
2012. okt. 7. 09:03
5/5 anonim válasza:
Persze! (Bár fodrásza válogatja...)
Az a legjobb, ha viszel képet, hogy egyértelmű legyen, mit akarsz. (javítottam már ki elrontott melírt, ami ombre hajnak készült)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!