Ha hajat mosol hányszor samponozod a hajad?
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 10:24
11/18 anonim válasza:
Hetente egyszer mosom alapjáratba, nyáron vagy meleg időben 2szer, és egyszer samponozom+egyszer balzsamozom. Gyakrabban nem szeretem és nem is akarom, mert nem egészséges, és mivel vasalom a hajam, ha gyakran vasalom, nehezebben lesz egyenes.
12/18 anonim válasza:
Heti egyszer mosok, és háromszor samponozom be, és egyszer balzsam.
13/18 anonim válasza:
Heti két-háromszor mosok hajat, eddig kétszer samponoztam, de igyekszem egyre korlátozni, nem akarom tönkretenni a hajamat, bár ez szerintem nem sokat számít :D
14/18 anonim válasza:
Én egyszer samponozom, egy csomó helyen olvastam már hogy többször samponozzák, szerintem felesleges, ha normálisan megmosod akkor az első samponozás után is ugyanaz a hatás mint pl a 3. után...
16/18 anonim válasza:
2×
de minden nap mosok hajat+hajszárítóval megszárítom
így van ez körülbelül fél éve :)
17/18 anonim válasza:
Hetente 2x mosom, egyszer samponozom. Amit a sampon nem szed le, azt a balzsam úgyis leszedi. Meg nem egészséges a sokszori samponozás, azért írják rá a dobozra, hogy ismételd meg, hogy gyorsabban elfogyjon és több sampont vegyél.. életemben nem volt még olyan dzsuvás hajam hogy egyszeri mosástól ne lett volna tiszta.
18/18 anonim válasza:
Szerintem egyszerű a dolog: ha az első samponozás után rendesen habzik, akkor fölösleges ismételni. Nekem eléggé zsírosodik a hajam, aminek következtében az első samponozáskor szinte alig habzik a sampon, ilyenkor még egyszer samponozok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!