Milyen labellót vegyek télire mely ápolja a számat?
Milk and Honey
Sokat kipróbáltabaltam, de szerintem ez a legjobb.
Esetleg még a Hydro Care vagy az Olive and Lemon
Én is használtam labellót, de valami nem stimmelt vele. Aztán voltam a Kutatók Éjszakáján, beültem egy sminkes előadásra, és ott a sminkes mondta, hogy használjunk ajakápolót, csak ne labellót, mert bár az elvileg egy ajakápoló, de van benne egy szárító anyag, amitől csak szárad a szád, persze ha te ezt nem tudod, akkor egyre többet használsz, és így fogy a termékük.
Szerintem a Bebe-t próbáld meg, nekem most az van, és szerintem jó.
A labello tényleg nem jó. Elvileg szinte az összes ajakápoló úgy működik, hogy minél gyakrabban használod, annál gyakrabban érzed, hogy megint szükséges használni. Így hamar elfogy, ergo gyakran veszel. Jó kis üzlet ez a gyártóknak.
Viszont a labellonál nagyon feltűnő. Nekem már akkor szárította a számat, ha egy nap 2-3x használtam.
Én a blistexet ajánlom, kb. olyan árban van, mint a labello, de annál százszor jobb. Nekem a málnás citromos volt belőle, reggel és este bőven elég volt vele bekenni a számat, mégis nagyon jó puha, ápolt volt a szám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!