Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A gyantat hogyan melegitsem fel?

A gyantat hogyan melegitsem fel?

Figyelt kérdés

Tudom butanak tunik a kerdes, de sajnos ezen a teren kezdo vagyok es vasaroltam textil csikot es hozza gyantat. Csak egy bokkeno van az egeszben hogyan melegitsem fel a gyantat? egy muanyag dobozban van.

Es a gyantazas milyen veszelyekkel jar?

2009. aug. 5. 09:04
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
van a gyantához használati utasítás :)olvasd el minden rajta lesz ami neked kell
2009. aug. 5. 09:29
 2/8 anonim ***** válasza:

venni kell gyantázó gépet és abba kell beletenni a gyantát amit megvettél..a gép melegíti fel..

és szerintem az egyetlen veszélye h ha nagyon megrángatod a bőröd kisebesedik...

2009. aug. 5. 09:43
 3/8 anonim ***** válasza:
gépet..felesleges..felmelegited mikróban vagy forro viz alá teszed
2009. aug. 5. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Én a mikroba nem merném betenni, fazékban szoktam felmelegíteni kis lángon. Ha nem rántod le elég erősen, akkor rajtamaradhat a cucc a lábadon. A gyantát a szőrnövekedés irányába kend fel és ellenkezőleg tépd le.

Gyantánál előfordul, hogy befelé nőnek a szőrtüszők, de ritka. Ha ilyet találok, megnyomom mint egy pattanást, és kijön a szőr. Ha szoláriumba jársz, vagy lebarnultál a gyantázás után kicsit fakóbb leszel.

2009. aug. 5. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Én se mertem mikroba, de beletette,,sokkal jobb mint forró vizben mert bármikor be lehet tenni hogy megolvasszam és gyorsabb, és vizes se lesz...
2009. aug. 5. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne mikróba, mert ha túlmelegíted, akkor felrobbanhat a patron, és ha igazán peches vagy, akkor pont a kezedben és ilyen esetben bőrrel együtt jön csak le! Vegyél gyantázógépet hozzá, ez 7-8 ezer forint, de nagyon megéri. 20 perc alatt felmelegíti. Még arra figyelj, hogy feszítsd meg a bőrt, amikor lerántod a textilcsíkot, mert véraláfutásos lehet különben. Én csak combomnál szoktam így ellenfeszíteni, mert nekem ott érzékeny a bőröm. És hirtelen-határozottan rántsd le!
2009. aug. 5. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Előbb érdemes lenne elmenned kozmetikushoz és lesd el a technikát tőle! :) (utolsó voltam)
2009. aug. 5. 12:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Óvatosan a mikróval! Nekem felrobban egyszer a kezemben, és irtó nagy fájdalommal járt, meg kb. egy hónapos gyógyulással.

Jobb a forró víz, ha most nincs melegítőd.

Árulnak már olyan szetteket is, amihez melegítő is van. Érdemes beruházni rá.

Otthonra inkább a cukorgyantákat javasolnám, mert ha összekensz valamit, akkor sima vízzel le tudod mosni. Gyantázás előtt zsírtalanítsd (szappannal mosd le) a lábad és picit hintőporozd be. A száraz felületet alaposabban és gyorsabban tudod szőrteleníteni.

Sok sikert!

2009. aug. 6. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!