Ti mennyit szoliztok és mi óta?
Soha életemben nem voltam még szoliban és nem is tervezem. Arra van a nyár. Télen meg undorító, ha valakinek égett pirítós színe van.
Nem mellesleg olyan csúnya lesz tőle az ember bőre, hogy megijedek, ha olyat látok.
22L
Én tíz éve. De csak tavasztól őszig szoktam, hogy a szép színes ruhák jól álljanak a barna bőrhöz...
Télen nem, mert úgyse látszik... Másrészt drága, és káros is. Ennyit megérdemel a bőröm, hogy ne nyúzzam télen szolival... Eléggé rá tudok kattanni a szolira, de a heti két alkalomnál maximalizáltam, de kevesebb is elég lenne, mert elég jól tudok barnulni. De átlag ötnaponta megyek... Változó, hogy hány perc, általában 9-12 percre... De ez függ attól, hogy melyik szoliba, és hogy milyenek ott a gépek, milyen fajta csöveket használnak, és azok állapota is számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!