Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Erős paprika és kávé hajra,...

Erős paprika és kávé hajra, de hogy?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam a csípős paprikáról,meg a kávéról,hogy jók a hajra,de,hogy használjam őket?Ha valaki tud valami receptet,az légyszi írja le :)
2012. okt. 5. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
Előveszel egy fazékot beleraksz egy kis vizet, kávét és egy kis darált erős paprikát. Majd felrakod a tűzre olyan 100°C-on majd ha kellően felmelegedett akkor dugd bele a fejed és máris jó.
2012. okt. 5. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
29%

És azt tudod, hogy mire jó ez?

Mert hogy Te most kb. rögtön kipróbálnád, közben lehet, hogy többet ártasz vele a hajadnak, mint használsz. Elsősorban nem az a kérdés, hogy hogy kell használni, hanem, hogy mire jó?!

2012. okt. 5. 19:03
 3/7 A kérdező kommentje:
fejbőrbe masszírozva vérbősége tokoz,ezáltal növeli a hajhagymák oxigén és tápanyag ellátását.Jó hajhullásra,hajnövesztésre
2012. okt. 6. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A sok nyomi már megint nem a kérdésre válaszol!!! Nehezetekre esne, nem hülyeséget írni hanem a feltett kérdésre válaszolni?..fogyatékosok

Nos kedves kérdező, a recept a következő:

1-2 tojás sárgája

1-2 evőkanál citromlé

1 evőkanál ecet

és annyi őrölt kávé, hogy egy sűrű masszát kapj, de feltudd vinni a fejre. (van aki szalalkálit is tesz bele, de azt én nem szoktam)

Ezt belemasszírozod a fejbőrbe, becsavarod egy törcsibe, és rajtahagyod egy fél-1 óráig majd megmosod. Előre szólok, nagyon macerás kimosni a hajból, de megéri. Nem sokkal, de tény és való gyorsabban nő a haj. Nekem legalábbis látszik, hogy beindult, pedig eddig alig nőtt a hajam. Én hetente 1-2x szoktam. A tojás büdös illata miatt inkább péntek du, hogy hétfőre kimenjen belőle. Remélem segítettem!

Üdv

A paprikás cuccról nem tudok mit mondani

2013. márc. 7. 12:10
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi,végre egy értelmes hozzászólás :) ki is próbálom :D
2013. márc. 7. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
szívesen:) Ha esetleg neked is macerás ez a recept, kipróbálhatod a Bánfi hajszeszt is. Az is kb. ugyanezt a szerepet tölti be.
2013. márc. 9. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már nem aktuális a kérdés, de épp ezt olvastam az előbb:

"28 hatékony házi hajnövesztő praktika", ebből az egyik:

"Cayenne-i paprika

Ez a különleges paprika stimulálja a haj növekedését és megelőzi a hajhullást. Keverjünk össze egy teáskanál őrölt paprikát két teáskanál olívaolajjal és kenjük a fejbőrre, különösen a kopaszodó részekre, majd hideg vízzel mossuk le." (Szembe NE kerüljön!!!)

Itt olvastam: [link]

Keresheted külföldi oldalakon is, ott biztosan több infót találsz, pl, hogy mennyi ideig legyen a fejbőrön a pakolás.

2017. jún. 1. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!