Erős paprika és kávé hajra, de hogy?
És azt tudod, hogy mire jó ez?
Mert hogy Te most kb. rögtön kipróbálnád, közben lehet, hogy többet ártasz vele a hajadnak, mint használsz. Elsősorban nem az a kérdés, hogy hogy kell használni, hanem, hogy mire jó?!
A sok nyomi már megint nem a kérdésre válaszol!!! Nehezetekre esne, nem hülyeséget írni hanem a feltett kérdésre válaszolni?..fogyatékosok
Nos kedves kérdező, a recept a következő:
1-2 tojás sárgája
1-2 evőkanál citromlé
1 evőkanál ecet
és annyi őrölt kávé, hogy egy sűrű masszát kapj, de feltudd vinni a fejre. (van aki szalalkálit is tesz bele, de azt én nem szoktam)
Ezt belemasszírozod a fejbőrbe, becsavarod egy törcsibe, és rajtahagyod egy fél-1 óráig majd megmosod. Előre szólok, nagyon macerás kimosni a hajból, de megéri. Nem sokkal, de tény és való gyorsabban nő a haj. Nekem legalábbis látszik, hogy beindult, pedig eddig alig nőtt a hajam. Én hetente 1-2x szoktam. A tojás büdös illata miatt inkább péntek du, hogy hétfőre kimenjen belőle. Remélem segítettem!
Üdv
A paprikás cuccról nem tudok mit mondani
Lehet, hogy már nem aktuális a kérdés, de épp ezt olvastam az előbb:
"28 hatékony házi hajnövesztő praktika", ebből az egyik:
"Cayenne-i paprika
Ez a különleges paprika stimulálja a haj növekedését és megelőzi a hajhullást. Keverjünk össze egy teáskanál őrölt paprikát két teáskanál olívaolajjal és kenjük a fejbőrre, különösen a kopaszodó részekre, majd hideg vízzel mossuk le." (Szembe NE kerüljön!!!)
Itt olvastam: [link]
Keresheted külföldi oldalakon is, ott biztosan több infót találsz, pl, hogy mennyi ideig legyen a fejbőrön a pakolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!