Göndör haj és frufru?
Természetes göndör hajam van, nem tudom kivasalni, mert akkor tiszta szálkás lesz, meg sehogy sem áll. Ha frufrut vágatnék, attól félek, hogy az is nagyon begöndörödne és hülyén néznék ki vele. Vagy nem? Esetleg valaki akinek természetes göndör a haja és már volt frufruja megosztaná velem a tapasztalatait? Köszi!
15/L
Egy időben nekem is mániám volt, hogy frufrut vágassak magamnak. De szerencsére megjött az eszem :D Göndör hajam van szintén, de nagyon kezelhetetlen lenne a rövidsége miatt főleg. Alapból jót tesz egy ilyen hajnak, ha kicsit lehúzza a súlya, hogy legyen valami formája, de az égnek meredjen. Viszont gondold el, ha elalszod a frufrudat, iszonyat lehet... Egyébként is amíg beállítanád, amit ugye mindennap meg kéne tenni, legalábbegyszer, tönkremegy elöl a hajad... Soha az életben nem nőne egészségesen hosszúra újra.
Nem ajánlanám. A vasalást sem, semmilyen eszközzel... Nem most fogod látni, hogy mennyire tönkreteszi a hajadat, lehet, hogy miután abbahagyod, utána fog széttöredezni teljesen és az egész hossza kiszáradni. A göndörsége révén alapból száraz, nem hogy még vasalót adni neki... Semmilyen kence nem használ a hőfok ellen.
Nekem is göndör a hajam, és már 2x is vágattam frufrut. Hiba volt :D
Ha egy kicsit megizzadtam, ha arcot mostam, ha zuhanyoztam, ha pára volt, ha esett, ha rászállt 2 hópihe azonnal olyan hülyén állt, hogy az botrány. Akkor inkább vágass az arcod körül rövidebb tincseket.
Én most készülök fenékig érő loboncot növeszteni:)
nekem reendesen van frufrum. semmi bajom nincs vele. 14 éves lány.
szerintem jó. nnincs vele baj, csak hamarabb zsírosodik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!