Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » ColorB4 Extra hajradírt akkor...

ColorB4 Extra hajradírt akkor is alkalmazhatom ha már volt szívatva a hajam?

Figyelt kérdés
Azt olvastam a neten ez a legjobb és legkímélőbb (bár még ígyis megtörik) platinaszőke hajam volt sötétszőke festéket vettem habosat és sötétbarna lett belöle :SSS alapból mikor mosom világosodik de nemfog annyit világosodni mint szeretném és ha már szivatott hajra is lehet akkor kiprűbálnám
2012. okt. 5. 17:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vissza fog világosodni sötétszőkére, ugyanis a szőkített haj, mivel porózus jobban szívja a festéket, ezért lett sötétebb, viszont gyorsabban is ereszti a színt, mint az egészséges haj.

A color B4 nem tartalmaz ammóniát és hirdogénperoxidot így igen, elvileg lehet szőkített hajon is alkalmazni, nem ront sokat a haj állapotán, csak annyit amennyit egy egyszeri hidratáló pakolással könnyen orvosolni lehet. Én már többször használtam, volt, hogy egymás után kétszer is (világos vörösre festettem rá világos barnával, ami fekete lett, és azt szedtem ki belőle). Ha vártam volna, akkor eegészen biztos nekem is kimosódott vlna, de én is türelmetlen voltam... Nem lett tőle töredezett a hajam (mondjuk nekem amúgyse szokott), kicsit száraz volt, de kb egy hét alatt rendbejött...

2012. okt. 5. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!