Létezik olyan krém, ami TÉNYLEG halványítja a szem alatti karikákat?
20 évesen brutálisan karikásak a szemeim. Vizsont megnéztem az óvodás kori fényképeimet, és azokon is szinte ugyan ilyen:D Szóval ez egyértelműen alkati, genetikai dolog. Tudom, hogy teljesen eltüntetni nem lehet, de van valami szemkörnyékápoló, ami megfizethető, és van látványos hatása? Nagyon jól jönne.
Ne gyertek azzal, hogy aludjak néha, mert szoktam aludni, eleget, szóval ez független ettől. (bár tény, hogy mondjuk ha néha-néha átbulizok egy éjszakát, akkor 2x annyira feltűnőek, szóval rendesen ront rajta az alváshiány..de ez csak ritkán fordul elő)
Lehet, hogy te is tudod, de hátha nem, és akkor sokat segíthet: a szem alatti karikákat legtöbbször az okozza, ha valaki nem iszik elég folyadékot, illetve a vitaminhiány. Szóval lehet, hogy segít, ha kicsit több vizet iszol, multivitamint szedsz. Még ha úgy gondolod, hogy most elég folyadákot iszol, akkor is érdemes megpróbálni, lehet, hogy egy kicsit többnél már halványodnak... Egyébként a karikás szemet vashiány is okozhatja, érdemes olyan ételeket beiktatni, amik vasat tartalmaznak. Esetleg ha más tüneteid is vannak, pl fáradákonyság, vagy lehangoltság vagy bármi ilyesmi, akkor érdemes elmenned vérvételre is.
Nekem évekig volt karikás a szemem, aztán egy teljesen más okból elvégzett vérvételnél derült ki, hogy igazából ennek megvan az oka...
Köszi a válaszokat! Akkor szerintem majd beruházok egy drágább korrektorra, mert sajnos nekem is az a a tapasztalatom az eddig próbált krémekkel, hogy a világon semmit nem érnek.
Kb. napi 3 litert szoktam inni, már elég régóta, ez nekem iszonyatosan soknak tűnik, szóval megállás nélkül járkálok vécére(azt hittem, idővel majd hozzászokik a vesém, de nem). Nem azért iszom ennyit, mert ennyire van igényem,csak tudom, hogy kell, és megerőltetnem magam, hogy lemenjen..Vitamint is rendszeresen szedek. Viszont nagyon fáradékony vagyok, de a vérvétel még SOHA! nem mutatott vashiányt, még csak nem is igazán volak alsó határon az értékek. Az esetleg lehetséges, hogy mégis ez a helyzet, csak valamiért még nem látszik az eredményekből?
Nem, a vashiány vérvételből azonnal látszik. Fáradékonyság ellen egyébként, ha nincs semmi bajod, akkor szedj B-vitamin komplexet plusz magnéziumot a multivitamin tablettán felül. A jobb energiaitalokba is ezt raknak, mert a B-vitamin felpörgeti az embert, szóval ezen biztosan segít... A szem alatti karikához mondjuk szerintem sok köze nincs :D.
Visszatérve a témához: korrektorból a folyékonyat ajánlom, vagy azt, ami kis tégelyben van, az ilyen rúzs alakúak nagyon gyász minőségűek szoktak lenni. Van kifejezetten szem alatti karikákra való színárnyalat is, ami teljesen eltünteti őket. Sárgásabb/barack árnyalatú, nem olyan, mint a sima "alapozószínű" korrektor. Én azt hiszem essence-ből vettem olyat, amiben 4 féle különböző korrektor volt, más-más problémára, és elég jó minőségű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!