Szőke vagy barna?
[link] :D
Amúgy szerintem a természetes hajszín a legjobb.
Ha nekem barna lenne a hajam, akkor valamilyen barna színre festetném, vagy hagynám a természetes színt.
Szőkére nem festetném, mert a szőke hajhoz -ahogy írtad is- vékony szálú haj párosul. A barna haj szőkére festve nem mindig nyújt, hogy is mondjam...gusztusos látványt... Van aki jól meg tudja csináltatni, de sokaknak botrányos a szőkére festett haja. A sötét színű lenövés se szép látvány.
Nekem piszkos szőke/sötét szőke a hajam, és csak melírozva van, hogy szebb, napszítta hatást keltsen. De mikor befestettem az egészet szőkére, alig látszott a lenövés, mert hasonló -világos- árnyalatú az eredeti hajam is.
Szerintem a legjobb választás, amikor a hajunk eredeti színéhez hasonló hajfestéket választunk.
Én a szőkére szavazok, mivel írtad, hogy nagyon szereted. :) Ha vigyázol rá, és ápolod, akkor nem lesz gond.
De a te döntésed, csak mérlegelj, hogy melyik áll jobban és megbánnád-e, ha befested barnára.
Épp ez a helyzet, hogy a szőkét is imádom, de abarnát is imádtam, és hiányzik, de fordított esetben meg a szöszi hiányozna. Ezért nem tudok választani, ráadásul ugyanolyan arányban vannak pro és kontra "érvek".
Linkelek pár képet, hátha így könnyebben tudtok segítséget adni (remélem, nem bénázom el)
Barna hajjal
Szöszivel:
A barna képek olyan 2-2,5 éve készültek, a szöszkések pedig az elmúlt 1 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!