19éves fiu vagyok és még mindig pattanásosodok fogalmam sincs miért és már nagyon zavar, mit tehetek?
Szerintem azért, mert zsíros a bőrtípusod...Egyébként arctisztító/tonik/bőrradír...Vagy menj el egy kozmetikushoz tisztításra, és majd kérdezd meg tőle, hogy mit tudnál még tenni! :)
Egyébként mielőtt lepontoznak, hogy ez nagyon csajos dolog...az egyik legjobb barátom(fiú) pl rendszeresen jár kozmetikushoz arctisztításra...bár ő még kamasz, ő azért pattanásos...
Remélem azért segített valamit a válaszom! :D
Egyáltalán nem csajos, én is voltam, amikor még viszonylag sok pattanásom volt.
Gyakran ki kell menni a napra, ezt a kozmetikusok is szokták ajánlani, hamar elmúlnak tőle egy jó időre a pattanások. 19/f
@2
Csak a félreértést akartam elkerülni, mert van olyan pasi ismerősöm is, aki rendszeresen cs*szteti emiatt szegény barátomat, mert szerinte nem férfias dolog...viszont akkor is segít, és hasznos! Első voltam, bocs az offért...
ha megakarod spórolni a kozmetikushoz az útat akkor ajánlanám: [link]
nekem alapból zsíros a bőrtipusom és ezért könnyen kijönnek a pattik, de volt idő mikor nagyon sok jött és avonból vettem zselét már egy nap után látszott az eredmény, úgy, hogy napi 2-3x kentem és 2-3nap múlva már rengeted eltünt és az a pár ami maradt nem volt feltünő és sztem megéri az ára is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!