Dauerolt haj lenövését milyen frizurával leplezhetném?
Figyelt kérdés
Nyáron bedaueroltattuk a hajamat anyu fodrászánál, és tetszik is, de anyukám még egy hónapig nem engedi újra megcsináltatni, mert nem akarja, hogy törjön a hajam. Viszont így a lenövés látszik. A vállamig ér, középen van elválasztva, lent és oldalt tiszta göndör, felül pedig sima.
Mit tegyek, míg nem jutok el megint fodrászhoz? Lófarokba nem szívesen kötöm, esetleg próbáljam inkább kontyba? Mit javasoltok?
2012. okt. 2. 19:55
1/4 A kérdező kommentje:
16/L
2012. okt. 2. 20:11
2/4 Petra555 válasza:
Szia! Fodrász lévén tudom tanácsolni Neked, ha persze szereted ezt a megoldást, hogy csinálsz magadnak ami a fiatalok körében eléggé elterjedt egy kisebb búbot előre fenntre. Tupír,picit átfésülöd, de nem ki, mert akkor kifésülöd a tupírt és szépen letűzöd. Olyan magasságban csinálod a búbot, ahogy neked tetszik. Így csak a búb rész lesz sima, de a hajad többi része göndör és szerintem úgy is mutatós! Sok sikert!:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, tetszik a megoldás! Tudnál azért esetleg egy-két fotót mellékelni, hogyan néz ki ez a fazon? Kíváncsi lennék.
2012. okt. 6. 22:11
4/4 Petra555 válasza:
Sajnos nem találtam ugyan olyant, de a google-ban is találhatsz megfelelőt, ami azon kívül, h tetszik is, megy az arcformádhoz és a karakteredhez, amik nem utolsó szempontok! Ott néztem rengeteg jó ötlet van, leírni sajnos nehéz, látni kell. Szép napot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!