Aki ért az otthoni hajfestéshez! 2féle palette együtt?
Figyelt kérdés
az érdekelne,hogy egy márkából,de a márkána két különböző csoportjábol lehet e összekeverni 2festéket???
érthetőbben: 1doboz palette Color&gloss 5-0fagyos mokkát + 1doboz Palette Color creme N5.vagy N6osát lehet-e??
Félek hogy a 5-0 tul sötét lesz,és mivel ugyis 2doboz kell a hajamra,megpróbálnám így?..sztetek lesz töle baja a hajamnak??
2012. okt. 2. 18:58
1/1 anonim válasza:
Szerintem ne kísérletezz,mert az egyik színező,a másik pedig festék,különböző összetételűek. Én már hosszú évek óta festek hajat,de ezt még én sem merném bevállalni! Azonos típusú festékeket gond nélkül lehet keverni,úgyhogy vagy az egyikhez,vagy a másikhoz vegyél egy hozzáillő típust :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!