Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fehér izzadságfolt. Mitől?

Fehér izzadságfolt. Mitől?

Figyelt kérdés
Hali. Az utóbbi időben, ha izzadok akkor a pólómon fehér folt jelentkezik miután megszárad. Olyan, mintha kiválna a tengervízből a só. nem tudom mitől lehet. Eddig azt hittem dezodortól, de ma este is igencsak izzadtam, és a lepedőn megjelentek ezek a fehér körvonalak. Méreganyag válhat így ki az emberből? Az utóbbi időben abbahagytam a kávét, a cigit, rengeteget mozgok és próbálok egészségesen étkezni is. Mitől lehet, hogy ilyen nyomot hagy az izzadtságom?
2009. aug. 4. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az izzadságunkkal többek között a felesleges só is távozik a szervezetből, elképzelhető, hogy a pólódon kiválik, mikor megszárad

21/L

2009. aug. 4. 13:19
 2/8 A kérdező kommentje:
A furcsa csak az, hogy eddig sohasem tapasztaltam ilyet és nem tudom, hogy mi válthatta ki, hogy most ennyi só válik ki belőlem:) Nem tudom mi generálhatta, és régebben miért izzadtam "normálisan".
2009. aug. 4. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
használsz dezodort? milyet?
2009. aug. 4. 15:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Ritkán, de nem is igen gyanakszom a dezodorra este óta, hiszen a lábamnál is voltak ilyen fehér foltok (mármint a lepedőn, szóval nem rajtam válik ki ez) és ott tuti nem fújom magam. Meg mostanság amúgy sem szokásom. Elég sok ásványvizet fogyasztok az utóbbi hetekben viszont. talán ez is befolyásolja.
2009. aug. 4. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Több mint valószínű intenzí méregtelenítésbe kezdett a szervezeted. Mivel írtad, abbahagytad a cigit, kávét, elkezdtél rendszeresen mozogni? mit spotolsz, mozogsz? olyat ami jól megizzaszt?és mit eszel? sok zöldség, gyümi? Mer ha gy hirtelen döntöttél úgy , hogy drasztikusan változtasz az életmódodon, az írásodból erre gondolok , a nem kel sok idő, hogy a szervezet méregtelenítsen.

Nyugodj meg ez a folymat majd elmúlik, mármint hogy nagyon izzadsz és fehér foltok maradnak a ruháidon.

De nagyon jó lenne, hogy ha meginnál minden nap minimum, jól hallod minimum 3 liter folyadéklot, itt csak csapvízre,áványvízre, tiszta forrásvízre és natúr, cukormentes ásáványvízre gondolok.

Amúgy is meg kellene lenni mindenkinek a nepői 3 liter folyadékbevitelne.

Szóvak a víz segítsésgével a méreganyagok gyorsabban távoznak a szervezetedől, a víz kimossa és a méregtelenítés hamarann lezajlik.Még nagyon jó lenn, hogy hozzá tudnád a szervezetedet segíteni a méregtelenítéshet méregtelenítő teával.

Aloe Vera tea, ha ismered.

Elvileg minden embernek kellene évente lagalább 3x méregtelenítenie, pléne azoknak akik gyógyszert szednek állandóan, vagy még ritkábban is.

Az izzadásgátlót azért kérdeztem, hogy használod-e , mivel a bolti dezodorokba alumínium süó van, és olyan összetevők, amik eltömítik a pórus és nem engedik ki a méreganyagot, az izzadságot magyarán mondva. Ezek felhalmozódva a szervezetben lehet pár hónap, több év , ez egyén függő szóval valamilyen elváltozást okoz a szervezetben.

Ha ne használsz dezodort vagy kevesebbet, akkor az még jobb.

Hogy az izzadság miért hagy fehér foltot a ruhádon? Ezut nem tudom, de több mint valószínű nálad a méregtelenítés ilyen formába jelentkezett. Lehet ez a fehér folt ha rendszeresen gyógyszert szedel, akkor annak a maradványa, de lehet lehet hülyeséget írok, cigi, vagy dezodor., nem lehet tudni.

az én szervezete máshogy reagál a méregtelenítésre. Én gyakran szoktam méregteleníteni. Stabilizált aloe vera gélt iszok, ami sejt szinten méregtelenít, de van mikor aloe vera teát, meg van a napi 4 liter folyadékom.A méregtelentésnek sokmindent köszönhetek, amivel nem kelett orvoshoz fordulnom és amire valószínűleg gyógyszert írt volna fel.

2009. aug. 5. 07:17
 6/8 anonim ***** válasza:
natúr , cukormentes teát akartam írni az ásványvíz helyet :D hehe bocsi
2009. aug. 5. 07:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Naponta úszom és biciklizek, illetve ha intézek valamit akkor is bicajjal közlekedem. Csak vizet iszom (Natúr Aqua-t vesznek szüleim általában, annak csak 627mg/l az összes oldott ásványi anyag tartalma és gyógyfüves teát is iszom cukor nélkül, teljesen natúr. Én is arra gondolok hogy jóval több só válik így ki a szervezetemből most az egészséges életmódra való áttérés következtében, és emiatt lehetnek ilyen foltok.
2009. aug. 5. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:

akkor intenzív méregtelenítésbe kezdett a szervezeted.

Ne aggódj, el fog múlni, csak idő, de ne baj így minden "szemét" távozik a szervezetből.

Elivel mindenkinek et kellene áttérni egészséges életmódra és évente legalább 3x méregteleníteni.

Hát de ez van...sajna :S

2009. aug. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!