Ki szeretném próbálni a hajamat világosabban is meg sötétebben is. Melyikkel kezdjem?
Figyelt kérdés
Nekem most olyan középbarna hajam van, és szeretnék valami változást, de még sosem volt festve a hajam, így nem tudom, mi állna jobban, ha sötétíteném vagy ha világosítanám. Az ismerőseim,akiket kérdeztem,megoszlott a véleményük. Melyikkel kezdjem? Világosítsam előbb? Azt könnyebb sötétté változtatni,mint a sötétet világossá,ugye?2012. szept. 27. 18:10
1/3 anonim válasza:
szerintem világosítsd először, a sötétet (pl. a feketét sem) egyszerű világosítani...
2/3 anonim válasza:
Ha mindkettőt ki akarod próbálni, inkább világosítsd először, mert a középbarnát egyszerűbb világosítani, mint a sötétebbet. Bár mindkét esetben kell szívatni valószínűleg. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) én is így gondoltam
2012. szept. 28. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!