Nektek is jön már az őszi hajhullás? Mit tesztek ellene?
azt veszem észre, hogy itt-ott csak úgy minden ok nélkül kihullanak a hajszálaim. Nem húzom, meg semmi. Eddig nem tűnt fel, hogy ilyen lett volna, legalább gumizni vagy fésülködni kellett hogy kijöjjön (legalábbis ennyi). Kicsit aggaszt, hogy egyre több hajam hullik ki.. de azt olvastam, hogy ilyenkor ősszel ez megszokott. eddig nem igazán érdekelt a hajam, de mióta meg akarom növeszteni, eléggé odafigyelek rá.. szóval ez is feltűnik. Amúgy szedek multivitamint. Elkerülhetetlen? mit csináljak? Egyébként is vékonyszálú, szóval jobban meglátszik ha megritkul.
+ sokféle hosszúságú hajszálam van, de általában a leghosszabbak hullanak ki. Jelent ez valamit?
Ősszel kicsit több hullik állítólag, de ne aggódj, valószínűleg nem hullik ki több, mint amennyi a természetes, ha egészséges vagy. Multivitamin mellé szedj még B-vitamin komplexet, ha bizonytalan vagy, az a "hajvitamin", ami az ilyen revalid meg biovanne és hasonló kapszulákban is van.
Mindenkinek sokféle hosszúságú haja van, a rövidebbet nehezebben veszed észre, ha kihullik, és az az, ami nem tud egyből kihullani, hanem beleakad a hosszabb hajszálakba, és aztán hajmosásnál vagy fésülködésnél jön ki.
Egyébként a haj minden időben normális, hogy ok nálkül hullik, de a kihullottak helyén új hajszál nő, folyamatosan cserélődik, nincs ezzel baj. Ez a hajnövesztésedet nem fogja befolyásolni.
Én már jó ideje csak természetes sampont használok, amit a rossmanban veszek, és mellette növényi porokkal próbálom rendbe hozni a hajam. Nekem az amla+shikakai keveréke jött be. Ezekből fele-fele arányban csinálok pakolást, amit 2-3 órára a hajamon hagyok, majd kimosom. Utána egy ideig nekem teljesen megállt a hajhullásom. Csak arra kell figyelni, hogy ezt a pakolást nem szabad festett hajra tenni! Az utolsó festés után min. 3 hónapot kell várni ezzel a pakolással.
Ha érdekel, itt lehet a porokat beszerezni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!