Tapasztalatok a missha perceft cover bb cream-jéről?
SAJÁT tapasztalatokat várnék, amit eddig a Google kidobott elég meggyőző.
Olvastam az Ebay-es és a krémmániás tapasztalatokat is, de kíváncsi lennék még.
Nekem zsíros/vegyes bőröm van, erre a krémre gondoltam.
A fedése közepes. Ha sok pattid van, vagy kevés, de piros, akkor nem árt egy jó korrektor mellé. A "perfect cover" egy picit túlzás, bár szépen eloszlik, ezért nem tűnik alapozós maszkosnak az arcod tőle, olyan mintha nem lenne arjtad semmi.
Nekem semmit se halványított el a foltokból vagy csak nagyon picit, a pattanásokat nem mulasztotta el, pedig már a 2. tubust használom. Vagyis nem használom, mert inkább vettem egy jobb minőségű alapozót hétköznapra, ogy nem kelljen annyit vesződni a korrektorral. Hétvégén szokta a BB-t kenni, ha csak elugrom boltba, vagy nyáron, ha nagyon meleg van és az alapozó lefolyna.
összeségében 5/4-esre értékelem, de az árát nem biztos, hogy megéri.
Köszönöm. Értem. Megpróbálom a 20 ml-st. Ebayről rendelem. Majd meglátjuk milyen lesz.
De nyugodtan írjatok, kb egy hónap míg ideér, addig is szívesen fogadok minden véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!