Hónaljam és (nagy) mellem alatt nagy lila dudorok jelentek meg, mi lehet ez és hogy kezeljem?
Figyelt kérdés
Elég nagymellű vagyok és (szerintem) a melltartóm miatt ilyen lila színű pattanás szerű-de nincs "teteje"- dudorok jelentek meg egy ideje a mellem alsó részénél és a hónaljam-mellem találkozásánál.Nagyon fájnak,van amelyik magától eltűnt 1-2 hét után de van amelyiknek nyoma maradt.Ha megnyomom szúr mint egy pattanás és egy pici "trutyi" is távozik rengeteg vér kíséretében.Rettentő gusztustalan tudom,de nagyon idegesítő.Próbáltam tiszta alkohollal kezelni és úgy hamarabb eltűnt.Tudjátok esetleg hogy mi lehet ez?Bőrgyógyászhoz forduljak vagy házilag is le lehet kezelni?2012. szept. 25. 21:42
1/2 anonim válasza:
Inkább fordulj bőrgyógyászhoz, nehogy baj legyen.
(Nekem terhesség alatt nőttek meg nagyon, és akkor voltak alul kiütések, mert kidörzsölődött, kaptam rá vmi gyógyszertári krémet.)
2/2 kalmj válasza:
Háziorvos, börgyógyász. Gennyes gyulladást nem hiszem, hogy kikezelsz. Meg aztán ez nyirokmirigy is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!