Ricinusolaj arcra?
Száraz (naggyon durván) az arcbőröm de egy-két pattanásom is van ami nagyon zavar. Ha ricinusolajjal estére bekenném az egész arcom javítana valamit?
Lehet, hogy az Akneroxidtól szárad ki ennyire pedig épphogy a patira teszek nagyon keveset. Szinte minden nap radírozhatnám a bőröm, hogy ne látszódjanak meg a "leszáradt bőrdarabjaim" annyira száraz. Vélemények?
Én a szempillámra tettem éjszakánként bőven ricinusolajat. A 2-3 nap után azt vettem észre, hogy a szemem alatt fehér mini pattik jelentkeztek :S Sosem voltam az a pattanásos típus, száraz a bőrtípusom, de a ricinusolajtól lett..
Az arcodra szerintem ne tegyél ricinusolajat, nehogy úgy járj mint én. Inkább válassz egy jó hidratálókrémet a boltból.
A ricinusolajnak 0 a komedogén képző hatása,lehet arcra kenni.(én is szoktam néha)A gyógyszertári valamivel nehezebb, mint amit bioboltban vettem, azt nem szeretem arcra kenni mondjuk. Legjobb egyébként a körömvirág olaj.
Jók még: olívaolaj (2), jojoba (2), körömvirág olaj (ez is nullás), bio napraforgó (0)Sáfrányos szeklice(0) és a shea vaj.
Magas komedogén képző a kókuszolaj (4)
Közepes az avokádó és mandulaolaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!