Mit csináljak ezekkel a nagyon csúnya duzzadt pattanásokkal a puncimnál?
3-4db van belőle és nem piros, hanem már vörös és nagy. Olyan mintha szőrszál lenne benőve. Próbáltam kiszedni, de nem megy.
Hogyan múlnak el v mit csináljak velük? Így még a parátom előtt is szégyenlek levetkőzni.
Van esetleg vmi krém ezekre?Intim helyre.
Nektek is vannak ilyenek?Mit csináltatok?
Légyszi válaszoljatok, mert fogalmam sincs, hogy mit tegyek. :S
nincs kádunk, zúhanyzósarokba meg nem tudok, hogy beleülni. Kammila teát lehet veszek.
Holnap megyek kozmetikushoz, kérdezzem meg attól?De olyan kínos. :S
Szia. Ismerem a problémád :S
Nekem is elég sok van, mivel gyantáztatom, és így kicsit megvastagszik a bőr, ezért meg nehezebb nőnek ki a szőrök, és szépen begyulladnak.
Ezekben mindben van szőr, csak valamikor nagyon mélyen, a kozmetikus tud segíteni.
Nekem is egy csomót kiszedett már, volt, hogy 4 (!) centis szőr volt benne, csak nagyon mélyen. Már hetek óta be volt gyulladva, ő kiszedte, és 2 napon belül elmúlt.
Megpróbálhatsz gyulladáscsökkentő krémet is, vagy esetleg hámlasztót (pl. neogranormon), nekem ezek is segítenek, ha nincs kéznél a kozmetikus :)
Remélem tudtam segíteni.
Üdv:
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!