Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak ezekkel a...

Mit csináljak ezekkel a nagyon csúnya duzzadt pattanásokkal a puncimnál?

Figyelt kérdés

3-4db van belőle és nem piros, hanem már vörös és nagy. Olyan mintha szőrszál lenne benőve. Próbáltam kiszedni, de nem megy.

Hogyan múlnak el v mit csináljak velük? Így még a parátom előtt is szégyenlek levetkőzni.

Van esetleg vmi krém ezekre?Intim helyre.

Nektek is vannak ilyenek?Mit csináltatok?

Légyszi válaszoljatok, mert fogalmam sincs, hogy mit tegyek. :S

2009. aug. 2. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Meleg vizben ülj kb 1 órát talán kibirod igy nyomni.Fözz kamilla teát és azzal kenegetsd lehet nemis pattanás hanem gyülladás és elmúlik.Ha a borotválástól jött ki akor gondold át hogy minden jól csináltál e meleg vizben borotváld sok habbal saját borotvával és útánna kenj rá valami borotválás útáni krémet.
2009. aug. 2. 17:08
 2/5 A kérdező kommentje:

nincs kádunk, zúhanyzósarokba meg nem tudok, hogy beleülni. Kammila teát lehet veszek.

Holnap megyek kozmetikushoz, kérdezzem meg attól?De olyan kínos. :S

2009. aug. 2. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem combom belsején szokott ilyen lenni. Egyszerüen tűvel beleszúrok a közepébe és így kifakasztom. Magától nem fakadna ki a büdös életbe se. 3 nap alatt gyönyörűen visszahúzódik, 1 hét után pedig teljesen eltűnik.
2009. aug. 2. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Ismerem a problémád :S

Nekem is elég sok van, mivel gyantáztatom, és így kicsit megvastagszik a bőr, ezért meg nehezebb nőnek ki a szőrök, és szépen begyulladnak.

Ezekben mindben van szőr, csak valamikor nagyon mélyen, a kozmetikus tud segíteni.

Nekem is egy csomót kiszedett már, volt, hogy 4 (!) centis szőr volt benne, csak nagyon mélyen. Már hetek óta be volt gyulladva, ő kiszedte, és 2 napon belül elmúlt.

Megpróbálhatsz gyulladáscsökkentő krémet is, vagy esetleg hámlasztót (pl. neogranormon), nekem ezek is segítenek, ha nincs kéznél a kozmetikus :)

Remélem tudtam segíteni.

Üdv:

19L

2009. aug. 2. 23:08
 5/5 A kérdező kommentje:
3.-nak Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél. :) Szóval akkor nem szégyen megmondani a kozmetikusnak, még akkor sem, ha intim helyen van?(bikinivonal)
2009. aug. 2. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!