Ha sokat gyakorlom, képes leszek majd körkefével egyenesre beszárítani a kicsivel áll alá érő hajamat?
Annyira profin, mint a fodrász, nem fogod tudni beszárítani a hajadat, viszont nem érdemes feladni.
Én sokáig csak pislogtam, hogy tudja olyan szépen, egyenesre szárítani a fodrász a hajamat. Figyeltem és tanultam tőle, ellestem, hogyan csinálja, amit nem értettem kérdeztem. Aztán beújítottam egy nagy átmérőjű körkefére, amilyet ő is használ a hajamhoz és próbálkoztam itthon.
Mivel az igénybevett, száraz hajamat szeretném rendbe hozni nem szárítom olyan meleg levegővel, mint a fodrász, és természetesen nem is teszem közvetlenül a hajamhoz a hajszárítót, kb. 15 centire tartom a fejemtől.
Kb. 1 hónapja gyakorlom, és egyre jobban megy. Nekem az a nagy bajom, hogy mivel inkább csak langyos levegővel és messziről szárítom, sokáig tart megszárítani a hajam. De megéri, mert nagyjából egyenes lesz a hajam, így nem kell másnap vasalni és már most sokkal jobb állapotú a hajam.
Bár nekem elég nagy a hajam hajszárítás után, szóval éjszakára puha hajgumival összeszoktam fogni kb. 2 centinként, így reggelre kicsit meglapul, összeesik és simán vállalható. :)
Szóval, szerintem ne add fel, idővel menni fog.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!