Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha sokat gyakorlom, képes...

Ha sokat gyakorlom, képes leszek majd körkefével egyenesre beszárítani a kicsivel áll alá érő hajamat?

Figyelt kérdés
Semmiképp nem akarom vasalni, nagyon meg van viselve, éppen ápolom ezerrel.
2012. szept. 23. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak fodrász képes rá! Én már évek óta gyakorlom, de...nem nagyon jön össze!!!!! :(
2012. szept. 23. 20:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Ó basszus.. majd anyát megkérem, hátha segít..
2012. szept. 23. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Annyira profin, mint a fodrász, nem fogod tudni beszárítani a hajadat, viszont nem érdemes feladni.

Én sokáig csak pislogtam, hogy tudja olyan szépen, egyenesre szárítani a fodrász a hajamat. Figyeltem és tanultam tőle, ellestem, hogyan csinálja, amit nem értettem kérdeztem. Aztán beújítottam egy nagy átmérőjű körkefére, amilyet ő is használ a hajamhoz és próbálkoztam itthon.

Mivel az igénybevett, száraz hajamat szeretném rendbe hozni nem szárítom olyan meleg levegővel, mint a fodrász, és természetesen nem is teszem közvetlenül a hajamhoz a hajszárítót, kb. 15 centire tartom a fejemtől.

Kb. 1 hónapja gyakorlom, és egyre jobban megy. Nekem az a nagy bajom, hogy mivel inkább csak langyos levegővel és messziről szárítom, sokáig tart megszárítani a hajam. De megéri, mert nagyjából egyenes lesz a hajam, így nem kell másnap vasalni és már most sokkal jobb állapotú a hajam.

Bár nekem elég nagy a hajam hajszárítás után, szóval éjszakára puha hajgumival összeszoktam fogni kb. 2 centinként, így reggelre kicsit meglapul, összeesik és simán vállalható. :)

Szóval, szerintem ne add fel, idővel menni fog.

17/L

2012. szept. 23. 20:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor majd próbálkozom, hátha sikerül... De annak örülök, hogy legalább szalagavató előtt a fodrász úgyis szépen megcsinálja :) Szóval van időm.
2012. szept. 23. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!