Festett sötétbarna a hajszínem most szeretném elérni a képen látható hajszínt. Mit javasoltok?
2009. aug. 2. 11:43
1/5 anonim válasza:
Minden kepp fodräsz. Ne csinäld otthon. Nekem is sötet a hajam es egy ideig meliroztattam de nagyon tönkre ment. Szoval ha hosszu a hajad es azt akarod hogy az is maradjon akkor inkäbb hagyd.
2/5 A kérdező kommentje:
Hosszú hajam van:) Mindenképpen fodrásszal csináltatom csak kiváncsi vagyok hogy ezt,hogy elehetne megoldani:)Köszönöm a választ azért:)
2009. aug. 2. 11:54
3/5 anonim válasza:
Ha fodrásznál csináltatok, az hosszadalmas lesz, több alkalommal kell menni, és iszonyat drága.
Amikor szőkíteni akartam, engem ez tántorított el, úgyhogy megcsináltam magamnak. Szőkítőpor+12°os oxi. Mindenki mondta hogy sz*rrá fog törni a hajam, de egyáltalán nem. Selymes és egészséges:D Ráadásul én feketéből csináltam platinaszőkét:D Kb 2-3 alkalom kellett.
4/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen sötét a hajam, és most lett melírozva olyanra, mint amilyet te is akarsz. Egyből nem lett olyan világos (bár nekem fekete melír is volt benne), de azt mondta a fodrászom, hogy 3. alkalomra elérjük azt az árnyalatot. Ha fullra akarod szőkíteni, akkor is melírral kezdenek, egyre sűrűbb melírt raknak majd bele, és ha már jó sok tincs szőke, akkor az egészet egybe megcsinálják. Az, hogy mennyire törik, a hajadtól függ!!!
5/5 anonim válasza:
6 %-os hidrogén-peroxidot Kallos szőkítőporral összekeverve 1 : 1 arányban 20 percig kell rajtahagyni a hajadon. Először tincseket próbálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!