Mivel lehet így megcsinálni a hajat?
Figyelt kérdés
Hajvasalóval nem, hasütővel sem.. túl hercegnős lesz. Próbáltam már a csigásat, csavarós technikákat is azok sem váltak be, ha befontam akkor se lett ilyen. De akkor hogyan vagy mivel?
http://www.youtube.com/watch?v=U19xEQLWOsU&feature=relmfu
2012. szept. 23. 12:12
2/7 anonim válasza:
ha hullámos a hajad akk hagyd simán megszáradni . ha egyenes akk nemtom.
3/7 A kérdező kommentje:
nem hullámos.. full egyenes és lapos :(
2012. szept. 23. 13:14
4/7 anonim válasza:
Nekem egyszer sikerült ilyenre én úgy csináltam,hogy nagyobb tincseket vettem és azokat fontam be,hajmosás után,és úgy hagytam száradni.;)
5/7 anonim válasza:
Hát ha alapból egyenes, akkor ilyet max. dauerrel csinálsz:D
Nekem inkább hullámos hajam van, ha rakok rá habot és diffúzorral szárítom, akkor hasonló lesz (még talán kisit göndörebb, mint ez).
Egyik ismerősömnek a dauerolt haja hasonló:)
6/7 Detty993 válasza:
100 forintosba lehet kapni ilyen szivacsos hajcsavarot. kb 20-30 db van benne és ha jol emlékszem 100 Ft. (ha már 100 forintos :) ) nekem fenékig érő hajam van. az egészet 4felé szoktam venni, és becsavarni ebbe a szivacsos csavaroba. Éjszakára becsavarod, és reggel amikor felkelsz egyesével kiszeded a csavarokat, és a nagy loknit elkezded szétszedni kicsikre. Ha kész vagy vele nem árt behúzni hajlakkal, mert nélkule pl. az én hajam kirúgja magát.
7/7 A kérdező kommentje:
dauert azért még nem merem bevállalni..:)
na ezt a szivacsosat majd kipróbálom. remélem sikerül. köszi csajok:)
2012. szept. 25. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!