Hogy tudom itthon egyedül befesteni a hajam?
Figyelt kérdés
Vettem ilyen ammónia-csökkentett hajszínezőt, de ott azt írja, hogy úgy kell felvinni, mint a hajfestéket. Hogy tudom magamnak itthon, egyedül megcsinálni?2012. szept. 21. 12:52
1/4 anonim válasza:
Nehezen. Nem véletlen, hogy a fodrászt választják sokan.
Főleg, ha hossazbb a hajad.
Kell ócska póló, valami normális gumikesztyű, mert az a zacskó amit ezekhez adnak, kaki.
Egy fésű, ami nem baj, ha befogódik a festéktől.
Tükör falon, tükör kézbe való, a hátulját megnézni a fejednek.
Felmosó, lemosó, a padló és a csempe gyors lemosásához, hogy ne fogja be, ha lepöttyen.
Óra odakészítve.
Telefon folpackba becsomagolva, mert tuti akkor hívnak, és a füledről rámegy festék.
Na, én ezért nem festek itthon.
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy nem jó, ha kézzel felkenem, mint a sampont? :/
2012. szept. 21. 13:02
3/4 anonim válasza:
Dehogy az első hülyeségeket ír. Lemész dm-ben vagy rossmannba, ott lehet kapni hajfesték kikeverő tálat meg ecsetet is. A tálban elkevered az ecsettel tincsről tincsre haladva felviszed, a végén össze is dolgozhatod a kezeddel, fejed tetejére felcsavarod a hajad, mikor végeztél megnézed mennyi az idő ha letelt lemosod, én mindig magamnak festem, és senki észre sem veszi, ha meg nagyon nem megy szólsz anyukádnak vagy egy barátnődnek
4/4 anonim válasza:
Én anyukámnak festem, egyszerűen összekeverem, és szépen rákenegetem a fejére-hajára, semmi fésű meg tincsenként, gumikesztyűben jól eldolgozom és kész. Mikor tincseztem se lett szebb semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!