Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha napi egy órát napozom...

Ha napi egy órát napozom akkor mennyi idő alatt lehetek csokibarna?

Figyelt kérdés

itthon a kertünkben süttetem magam de türelmetlen vagyok! Sajnos az idén nem tudunk sehova elmenni nyaralni mert a párom messze dolizik, úgy gondolom itthon feketézek:D

és az egy óra alatt hogy csináljam fél óra háton fél óra hason?? hogy ne legyek cappucinó

2009. júl. 31. 16:00
 1/7 A kérdező kommentje:
vki segítsen már léccike
2009. júl. 31. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem is értem a kérdésedet, értelmetlen hogy erre konkrét választ vársz már bocs.

Feküdj ki a napra, azért használj védőkrémet, feküdj hason, háton ahogy jól esik, hallgass zenét, vagy hason fekve olvass - így gyorsabban telik az idő.

Az hogy mennyi idő alatt barnulsz le a bőrtípusodtól függ nagyban.. ez egyénenként változik.

Nyilván addig vagy kint a napon amíg nem éred el a célod... hogy ez most fél óra vagy 2 óra majd te utólag nyugtázod magadnak.

2009. júl. 31. 16:33
 3/7 A kérdező kommentje:

köszike..akkor átfogalmazom!

Tapasztalatokat szeretnék, nem vagyok annyira fehérbőrű

2009. júl. 31. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Hogy neked micsoda egetrengető problémáid vannak...

bőrtípustól függ, ki mennyire barnul le. ha nagyon fehér bőrű vagy, akkor nem barnulsz le soha, max. pirosra égsz. van egy barátnőm, ő alapból sötétebb bőrű, neki elég egy nap napozás, és már csokibarna. én világos, bár nem teljesen fehér bőrű vagyok, de ha hetekig napozom, akkor sem leszek csokibarna, csak sötétebb tejeskávészínű.

2009. júl. 31. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pl. nem vagyok annyira fehér, de azért fehér. Én már áprilistól napozom és június végéig, napi v minden másnap és fél-fél óra háton-hason. Mostanában már nem napozom, mert nagyon melegem van. 9:00-10:00-ig és 15-16-ig napozz csak, akkor nem kell napvédő!
2009. aug. 1. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
előző válasz az enyém, gyorsan le lehet sülni, kb. 2 hét alatt.
2009. aug. 1. 15:07
 7/7 A kérdező kommentje:
köszike:D akkor még van esélyem
2009. aug. 1. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!