Milyen tapasztalataitok vannak a Sunfleur, Depigmentáló krémről?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A gyógyszertárban vettem Sunfleur depigmentáló krémet. Az szeretném tudni, mennyi időn belül milyen mértékű lesz a hatása. Vagy egyáltalán van e hatása. Esetleg más krém? Ephelis krémet kértem ezt kaptam.2009. júl. 30. 15:33
1/2 anonim válasza:
ez engem is érdekelne. Mire való pontosan ez a krém, pigemntfoltra?
2/2 anonim válasza:
hmm én is ma kezdtem el használni ezt a krémet, erre én is kíváncsi lennék mennyi időn belül hat.
Előző válaszolónak:
A mindennapos használatra ajánlott krémgél nagy segítséget nyújt a bőrön jelentkező elszineződések halványításában illetve az újabbak kialakulásának megelőzésében.
A krémgél speciális hatóanyag együttest tartalmaz, mindennapos használatra ajánlott.
Hatásmechanizmus:
lágy depigmentáció az erősen pigmentált felszíni sejtek enzimes eltávolításával, a melanin szintézis lelassításával, sejtvédő és sejtregeneráló anyagok hozzáadásáva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!