Palette E20-hoz tartozó szőkítő aktivátor szükséges-e a festék kikeveréséhez, vagy anélkül is kiszőkíti a hajam?
Figyelt kérdés
Minimális világosítást szeretnék, középvörös színű a hajam, sötétbarnáról lett világosítva, és most szeretném tovább világosítani. A festék 4-6 árnyalatot világosít, nekem kb 3 elég volna.2012. szept. 12. 20:12
1/3 anonim válasza:
Anélkül feleslegesen kened fel. Ha csak 3 árnyalatot szeretnél világosítani, akkor olyan hajfestéket vegyél ami annyit világosít. Bár ezek az otthoni mókolások sosem lesznek olyanok, amilyennek lenniük kellene. Fodrász szóba sem jöhet?
2/3 anonim válasza:
Aktivátor nélkül semmit nem ér.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez a hajfesték nagyon jóóó. Én évekig ezt használtam. Simán világosít rajta 4-6 árnyalatot. És kell hozzá a szőkítő aktivátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!