Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hogy számoljátok meg, hogy...

Ti hogy számoljátok meg, hogy mennyi hajatok hullik ki egy nap?

Figyelt kérdés
Azt mondják napi 100 szál , még egészséges, de hogy számoljam meg? Ok reggel megnézem mennyi van a fésűben, de ami napközben kihullik? Úgy érzem enyém eléggé hullik. Reggel fésülködéskor 8-10 szál, napközben mindig találok a ruhámon pár szálat, hajmosáskor amikor fésülöm meg vagy 50 szál. Ez már nem normális szerintem.
2012. szept. 11. 14:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem most sokkal jobban hullik, tavaly ilyenkor még csomók is voltak minden hajmosás után a lefolyóban:O most ilyen nincs, de vmiért nyár végén és általában mindig hajvágás után:O vagy lehet h csak a sampont nem bírja a fejem? amúgy mostanában vízzel mosom de a fodrász megmosta samponnal. fiú vagyok, mindig van a párnámon haj :SS pedig nem szokott lenni max 1 szál ilyenkor meg v 20 is reggele akár:S remélem elmúlik megint hamar. amúgy vékonyszálú és dús hajam van
2012. szept. 11. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!