Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 30 év felettiek! Milyen...

30 év felettiek! Milyen készítményeket használtok, amit 30 alatt nem?

Figyelt kérdés
Bármi, pl.: ránctalanító, sminkben valamit máshogy csináltok, stb... 30éves lettem! Mire kell ilyenkor már odafigyelni?
2009. júl. 29. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
ránctalanítót már huszon éves kortol el kell kezdeni:) állítólag.. én 19 éves koromtól használok:DDDDDDD mert jobb megelőzni mindent:) sztem ugynaugy érzed magad fiatalnak:) pl smink téren.. esetleg használhatsz bőr öregedés gátló sminkeket (pl avonban 'anew' termékek.) + szem és arc ránckrém.. esetleg a sportra és az alakodra figyelj, meg pl. bőrfeszesítő testápolót, krémet, szérumot használhatsz dekoltázsra popsira, combra, hasra:) nem kell ezt igy nagyon komolyan venni, én is mégcsak 1 évvel léptem túl a 30at:) de kb igy teszek.. szimplán abból az evlből, h ha 1× ráncos lesz vki, v narancsbőrös, az sose, semmien 'csoda' folytán nem lesz ugyanolyan:)
2009. júl. 29. 20:14
 2/2 anonim ***** válasza:

nekem a férjem pont mostanában mondta,hogy mennyire pihentebb és ápoltabb az arcom, mint huszonévesen :)

A lényeg az, hogy: arctisztítás, tonizálás, hidratálás hármasságot kellene alkalmazni, és állítólag reggel este, bár ezt a hármat én csak este szoktam. És éjszakára kifejezetten olyan éjszakai hidratáló krém, ami "érett bőrre" van kifejlesztve. Ez még nem ránctalanító, de tápláló, hidratáló készítmény.

Nappalra meg nappali krém, ha elég jó minőségű, akkor van benne némi fényvédő is, hogy utcára "elég" legyen. Esetleg érdemes ugyanazt a termékcsaládot beszerezni, én Babét használok, szeretem őket.

2009. júl. 30. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!