Milyen hajat tudtok ajánlani szalagavatóra?
hát, nekem olyan hajam volt, amit így fokozatosan tűzött fel a fodrász a fejem tetejére, ilyen X alakokban, de nem az egészet, csak a fru-fru részét. azaz nem csak a frufrut, hanem így a fél hajamat a fültőíg. hú, nemtom elmondani :D
www.hajam.hu
itt keresgélj.
Bocs, hogy megkérdem, de a szalagavató valami nemzetközi népünnepély, vagy micsoda, hogy már júliusban gondban vagy a frizurád miatt???... 8-o
Szerintem csak kitűzitek az érettségizős szalagot, ez még (szerintem) nem olyan óriási dolog, hogy szmokingba és nagyestélyibe kellene bújni miatta...
Nem cikizni akarlak, csak érdeklődöm, mert a fiam szeptemberbe megy 12. osztály, tényleg ERRE kell felkészülnöm??? 8-o
Akkor mi lesz a ballagáson, ha már a szalagavatón ekkora felhajtást csinálnak?
Ha mész fodrászhoz kérdezd meg mi állna jól neked. Kontyot én se ajánlanék... Nekem is kivolt engedve, hullámcsattal 2 oldalt picit feltűzte, hátul pedig kicsit megemelte, olyan púpos volt és úgy lógott le. :) Egyszerű volt, de sokan megdicsérték milyen szép.:) Egyébként, ha sötét hajad van, akkor vegyél köves,csillogós hajtűt, és hullámcsatt mellé szépen belehet tenni. :)
Ha táncoltok mindenképp vmi strapa bíró hajat csináltass, ne olyat, hogy minden egyes hajszálnak megvan a helye...:)
19:56-os. a szalagavató sokkal nagyobb esemény, mint egy ballagás. ballagáson csak mész körbe körbe sulidban az egyenruhában, semmi izgi :D
a szalagavató, az más. előadtok táncokat, szépnek kell lenni, mindneki téged néz. teljesen más mint egy ballagás.
Köszönöm a válaszokat:)Ige,sötét hajam van,én is vmi olyasmire gondoltam mint neked volt:)
És annak a válaszolónak,aki nem érti mire ez a felhajtás:igenis nagy dolog!Nekünk okt.elején lesz a zsalagavató,és én mivel lány vagyok,amúgyis több hangsúlyt fektetek a részletekre.A lányok sztem jobban élvezik ezt az egészet,mint a fiúk.A fiúknak kell egy öltöny és ennyi.A lányoknak 10szer annyi dolog kell.
És az utolsó válaszoló mondta:sokkal nagyobb esemény,mint a ballagás.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek,de még várnék ötleteket:)
"nem olyan óriási dolog, hogy szmokingba és nagyestélyibe kellene bújni miatta... "
Hát de, pontosan ezt kell csinálnia. Nézd meg, néhány suli honlapján vannak szalagavatós képek. Tényleg sokkal nagyobb esemény, mint egy ballagás, ami szinte tényleg nem szól semmiről (mármint most a programjára célzok), a szalagavatóra viszont hónapokig készülnek.
Decemberben voltam szalagavatón.Nem arról szól az egész h feltűzik a szalagot és kész.Az osztályok kitalálnak 1-1műsört és azt adják elő,közben kivetítőn képek mennek a 4évről és van keringő.Mondjuk azért keringőhöz lehet h nem egy hétköznapi haj kéne?
Itt pár kép:
Szerintem ezek nagyon szépek.Én azt tudom még javasolni,hogy behullámosítani/begöndöríteni a hajadat és valami szép csattal megtűzni,úgy hogy nem kontyba,hanem kicsit összébb és a csat egy szép dísz lenne a hajadban.Kontyot egyáltalán nem akarsz?Én láttam olyat,hogy a haj felső része szépen kontyba volt úgy h pár szál lelógott és az alja be volt göndörítve.Na az nekem nagyon tetszett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!