Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elegem van a hajamból. Mit...

Elegem van a hajamból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron le lett vágva a hajamból 20 cm. A sok vasalás miatt, megfogadtam hogy nem vasalom.. Sajnos vasaltam tovább és láttam ahogy folyamatosan csak törik.. Elmentem a fodrászhoz megint levágattam a töredezett hajrészeket most csak 5cm-t.. Ez volt 2011 novemberben. Azóta tényleg nem vasalom ki teljesen, csak a frufrumat és a pár kószaszálat de azt se mindennap és előtte bekenem hővédővel.. Most 50cm-es hajam van és nagyon örültem neki hogy nem tört el. Utoljára júliusba lett vágva egy 2-3 cm.

De kedd óta megint észreveszem hogy el van töredezve. Tudtok ajánlani valamit?

2012. szept. 9. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
igen: egyáltalán ne vasald, még a "kószaszálakat" se
2012. szept. 9. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
egyáltalán ne vasald,töredezett hajra való cuccokkal ápold a hajad és többször vágass belőle keveset.
2012. szept. 9. 16:29
 3/5 A kérdező kommentje:
és mik azok a töredezett hajra való cuccok?:)
2012. szept. 9. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem le kellene vágatni minimum vállig érőre, aztán csak helyrejön..
2012. szept. 9. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán ne vasald a hajad, hagyd hagyj pihenje ki a sokkot, amit éveken át kapott a drága jó hajvasalótól. :D

Egyébként száraz, töredezett hajra való terméket kell keresni. Szinte minden hajápolási márka dob piacra ilyen termékeket. Ezek általában balzsamok, pakolások, esetleg olajok, hajvégápolók.

Ami kifejezetten nagyon száraz, sérült hajra van: gliss kur ultimate repair, de gyakorlatilag bármelyik száraz, töredezett hajra való balzsam, pakolás beválhat. :)

2012. szept. 9. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!