Szálkás a hajam. Milyen krémet tegyek rá? Ára se legyen 5ezernél több lehetőleg. és legyen szép és fényes újra a hajam.
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 17:40
1/4 anonim válasza:
Nekem a fodrászom ajánlott 1 hajpakolást, én a piros elseve-t használom, ilyen kerek formában van, mint 1 kézkrém, csak valamivel nagyobb... a piros festett, melírozott hajra van, de gondolom több hajtípusra is van...én dm-ben vettem kb 1200 Ft-ért, de nekem segít, utána nem olyan szálkás a hajam. Remélem segítettem :)
2/4 anonim válasza:
Nekem dauerolt a hajam, és olyan száraz volt mint a szalma!
Fodrász barátnőm tanácsolta, hogy 2 hetente kenjem be a végét, vagyis azt amit betudok copfozni étolajjal, és húzzak rá egy zacskót fél órára, és aztán mossam meg!Minden 2. vasárnap megcsinálom, és mindenki megkérdezi hogy lehet egy dauerolt haj ilyen egészséges?!!
3/4 anonim válasza:
Én is próbáltam az Elsévet, de nekem a Gliss kur sokkal jobban bevált. Nem olyan folyós, és emiatt tovább is elég. Én 1000 forintért szoktam venni dm-ben és Rossmannban.
4/4 anonim válasza:
én még olívaolajat is tezsek a balzsamomba, és félórára betekerem. hetente egyszer. és szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!